Andries

Mooie en handige webshop

goede productinformatie en telefonisch fijn advies gekregen

Jacqueline Duinen

Leuke producten mooie winkel goede producten

Goede verkopers maken je enthousiast. Je koopt altijd iets meer dan je gepland had. Weten veel van de producten.

Lucy

Zeer goed

Snel, makkelijke website en goede producten

Ingrid de lang

Geweldige smink

Snelle bezorging

Jonnie

Heel fijn. In maart 2020 twee cadeaubonnen ontvangen maar door corona iedere keer niet eraan toe gekomen om naar de winkel te komen. En in overleg met Ben de bonnen mogen gebruiken tot 1 april.

klantenservice

Priscilla

(Bewerkt)

Snel geleverd, volgende dag in huis! Super blij met mijn aangeschafte producten! Alleen de 260 neon modelleer ballonnen zijn naar mijn menig minder, ze klappen al bij het opblazen of ze zijn lek.

Super snelle levering!

Reactie Schmink Specialist:

Beste klant,
Hartelijk dank voor je review.
Je zou kunnen proberen om de ballonnen niet te koud/heet op te blazen. En een keer uitrekken voordat je ze opblaast.
Met vriendelijke...
Beste klant,
Hartelijk dank voor je review.
Ben Lutgens

B.

Ik had een cadeaubon gekregen voor mijn verjaardag. Mede door corona is deze in de vergetelheid geraakt. Smink specialist heeft deze voor mij verlengd zodat ik de cadeaubon alsnog kon gebruiken.... Ik had een cadeaubon gekregen voor mijn verjaardag. Mede door corona is deze in de vergetelheid geraakt. Smink specialist heeft deze voor mij verlengd zodat ik de cadeaubon alsnog kon gebruiken. Zeer tevreden over de aangekochte producten.

Snelle reactie op mail en tevens goede kwaliteit producten.

Goris Christine

Vlotte levering.
Uitstekend product.

C

Super service. Snelle verzending en reageren heel vlot.

Communicatie en probleemoplossend

A