J. Hollander

Cadeau gekocht, de ontvanger gebruikt vaker producten van dit bedrijf

nvt

snelle levering

Jilke Liebrand

Een top maillot voor het pietenpak. Snel in huis, smetteloos wit en Sinterklaas proof!

Snel in huis, prachtig wit en goede kwaliteit.

Hommersom

Goed vond alleen de kleur sterk afwijken.
Ik dacht een rode pruik bestel te heb en hij bleek meet roze te zijn terwijk hij op de site wel tussen de rode pruiken staat

Snel geleverd. Goede kwaliteit

Reactie Schmink Specialist:

Beste klant,
Je hebt de Lizzo pruik in de kleur Plum gekocht, dat is inderdaad een lastige kleur voor onze kleuren filters. De pruik maar ook de kleur is echt prachtig, we hopen dat je er heel blij mee bent.
Met kleurrijke groet,
Team Schmink Specialist

Timesavers International B.V.

Prima!

Snel geleverd, precies volgens website.

Kim Neyens

Ik vond het een leuke workshop

Ik wou al heel lang leren grimeren, nu 2 workshops gedaan, even genieten van een dagje me-time, Nande legt alles heel duidelijk uit. Ik heb er van genoten.

Lisanne

Snel met leveren

Het product snel ontvangen

paul Meulman

Goed, maken jaarlijks gebruik van de website

Prive

Snelle service , en top kwaliteit

Prima levering en optijd

Ha

Ik vind de porto kosten vrij fors voor zo’n klein pakketje. Jammergenoeg zitten jullie te ver weg om het op te halen

Reactie Schmink Specialist:

Beste klant,
Wij verzenden alle orders als een (brievenbus) pakket. Wij maken geen onderscheid in een brievenbuspakje of een normaal pakket, in de kosten van € 5,95 zitten nl. ook de administratie, transactie, verpakking en personeelskosten. Helaas kunnen wij dit niet goedkoper aanbieden. Verzenden met postzegels is niet mogelijk omdat dit niet traceerbaar is en omdat we er slechte ervaringen mee hebben.
Ik hoop dat je hier begrip voor hebt.
Met kleurrijke groet,
Team Schmink Specialist