AM KONING

Goede service en snelle levering pakje.

Het zelfde als bovenste regel.

J.Capelle

Top!

Probleempje met PostNL maar Schmink Specialist lost dat heel netjes zelf op.

Jojo

Snelle, juiste levering

Goede shop, breed assortiment.

JG

goede kwaliteit

Kwaliteit & veiligheid 4all

Goed, makkelijk te bestellen alleen de nummers van de kleuren stonden er niet bij het palet

Snelle afhandeling

Reactie Schmink Specialist:

Beste klant,
Hartelijk dank voor je feedback. We hebben de nummers toegevoegd in de tweede afbeelding!
Met kleurrijke groet,
Team Schmink Specialist

Babs Levens

Wat een geweldige spullen en zo snel verzonden

Snelle verzending, goed ingepakt, geweldige spullen

Pien Hulsman - Zielman

Bij het afrekenen werden sommige producten dubbel geteld maar ik moest ook eerst inloggen en daarna het mandje vullen en dat had ik niet gedaan…mijn fout…misschien kan de site hierin verbeterd worden.

Snelle levering, duidelijke mails en super leuk ingepakt.

Donna

Snelle levering, Producten zien eruit op de foto

Ik heb onder andere een masker besteld deze is in het echt mooier dan op de foto.
Snelle levering, goed verpakt.

B. van Haelen

Prima!

Duidelijke website, houdt zich aan afspraken m.b.t. levertijd, nette prijs

Anouk Verhelst

Nu een aantal keer een bestelling geplaatst bij Schmink Specialist. Wat mij betreft hebben ze mooie producten en bieden een diverse keus. Ik ben nog niet ontevreden geweest kan ik stellen.
Bij...
Bij mijn laatste bestelling bleek ik iets verkeerds aangevinkt te hebben, ophalen ipv bezorgen. Vrij vlot na het plaatsen van de bestelling werd ik gebeld of dit wel klopte. Ze hebben het vervolgens direct gecorrigeerd en de bestelling ingang gezet.
Erg tevreden over de goede service, de kwaliteit van de producten en de vlotte levering.

Diversiteit
Klantvriendelijk