G blotevogel

Prima service ...snelle levering

Geen minpunten

derkzen

jammer dat de bezorging zo lang duurde

Scully

snelle service

Esther

Hout goed kontakt

Eveline

De grote bestelling die ik heb gedaan voor onze basisschool had even wat voeten in de aarde, maar wat ben ik goed, snel en vriendelijk geholpen, complimenten!

Snel, duidelijk en vriendelijk in de communicatie. Supersnelle levering. Producten van goede kwaliteit.

Pepita

Al twee x besteld en dik tevreden ! Laatste x kreeg ik een notitieblokje met bedankt erop met pen erbij. Erg leuk! Het zijn de kleine dingen die het doen.

Snelle levering, goed verpakt. Houden je van bestellen tot levering op de hoogte .

Tineke Hartman

Kwam heel snel binnen

Leuk een aardigheidje erbij

Audrey

Bestelde spullen keurig en compleet geleverd

Frauke Cosaert

Pakket niet ontvangen

Mooi assortiment

Reactie Schmink Specialist:

Beste Frauke,
Beste Frauke,
Helaas zijn er vertraging geweest bij PostNL waardoor pakketten enkele dagen later pas werden bezorgd. Wij hebben je hier meerdere malen van op de hoogte gebracht. Uiteindelijk is het pakket een dag na het schrijven van de review alsnog bezorgd.
Wij hebben de bestelling direct verwerkt en verzonden, helaas hebben we hier verder geen invloed op.
Team Schmink Specialist

Supco events