House Of Berry

Goede service

Duidelijk site, goede levering.

Agnes Beltman

Redelijk snel verstuurd

Geen idee, ik zou het product vorige week al ontvangen maar heb het nog niet binnen. Dus kan er niets over zeggen 🤷‍♀️

te Velthuis

Jammer dat kleur 1046 niet meer bestaat, kreeg te horen dat dit nr niet bestond...maar hij zat toch echt in de grimas creme doos in het verleden.

Kreeg wel advies nr 1001 dan nu wel te gebruiken. Maar deze is niet zo mooi.

Beste Ida,
Beste Ida,
We hebben inderdaad gezegd dat Grimas crème make-up 1046 niet bestaat zover wij weten. Wij hebben het nummer nooit gekend. Navraag heeft uitgewezen dat het nummer in 1992 nog bestond en daarna niet meer is geproduceerd... het is dus een echte klassieker!
Ben

Silja van Eeken

Levering duurde door postnl vrij lang en bedrijf was nauwelijks te bereiken. Pakket was netjes geleverd en kwaliteit is goed!

Pakket was goed ingepakt en kwaliteit is goed!

Beste Silja,
Beste Silja,
Afgelopen weken waren er bij PostNL inderdaad door extreme drukte vertragingen. Hierdoor kregen we extra veel telefoontjes op een dag, helaas konden we niet iedereen te woord staan maar we hebben we alle inkomende e-mails zo snel mogelijk beantwoord.
Excuses voor het ongemak en fijn dat het pakket uiteindelijk toch geleverd is.
Ben

Goede ervaring

Snelle correcte levering

Janssen

(Bewerkt)

Kinderschmink basis cursus gedaan, het middagdeel vond ik wat teleurstellend. Ik ben onervaren. Ik moest de middag op mezelf schminken omdat we met oneven aantal waren. Maar 5 personen. Ik had... Kinderschmink basis cursus gedaan, het middagdeel vond ik wat teleurstellend. Ik ben onervaren. Ik moest de middag op mezelf schminken omdat we met oneven aantal waren. Maar 5 personen. Ik had weinig tot geen aandacht, uitleg en begrip ervaren.
Het bedrijf heeft na het lezen van mijn bericht super snel contact met me opgenomen. Ik mag binnenkort, op hun kosten, deze cursus nog een keer volgen. Wat een top reactie wat ik ontzettend waardeer. Kijk er naar uit.

Mooie producten

Reactie Schmink Specialist:

Natuurlijk balen we ervan dat je de schminkcursus niet zo ervaren hebt zoals wij het graag hadden gewild. We vinden het fijn dat je ons een herkansing geeft en gaan ons best doen je tevreden naar... Natuurlijk balen we ervan dat je de schminkcursus niet zo ervaren hebt zoals wij het graag hadden gewild. We vinden het fijn dat je ons een herkansing geeft en gaan ons best doen je tevreden naar huis te laten gaan.

Anna Kroezen

Veel keus en snelle levering!

Veel keuze in het merk Grimas, fijne website

Kuo

Groot assortiment aan schmink en accessoires. Ook de bezorging verliep snel.

Snelle verzending

Lennart westra / Miss-diamondsfantasy

Een erg fijn bedrijf. Als Make up artiest kan ik hier veel halen. Hoop dat in de toekomst meer producten ter beschikking komen zoals knoopnaalden voor baarden en snorren en pruiken.

Snelle levering.
Als er iets mis is wordt er gelijk gecommuniceerd.

Kina

Last minute nog nieuwe schmink nodig en na wat Googlen hier uitgekomen. Zeker tevreden!

Goedkoper uit voor Superstar schmink, al snel gratis verzenden en vlot verzonden