Vicky Hendriks

Op 3 juli schoenen besteld, tot vandaag (26 juli) niks ontvangen. Al twee keer een email gestuurd maar ook daarop geen enkele reactie.

Bestellingen correct verzenden, email beantwoorden

Reactie Schoenenwinkel.nl:

Beste Vicky,
Beste Vicky,
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je bestelling steeds opnieuw vertraging oploopt. Mijn excuses voor de vervelende vertraging, dat mag absoluut niet gebeuren. Echter kan het soms door omstandigheden of door vertraging bij de leverancier gebeuren. Uiteraard kunt u in zo'n geval de order ten alle tijden annuleren. Maar ik zie dat mijn collega u inmiddels een e-mail heeft gestuurd. Zij gaat er nu alles aan doen om het hopelijk alsnog netjes voor u op te lossen.
Mocht u verder nog vragen hebben, dan horen wij deze heel graag van u. (Tel: 010-7524150)
Hartelijke groet,
Irene | Klantenservice Schoenenwinkel.nl

Bertus

Wat een top service! Witte G-Star Raw sneakers last-minute besteld op Schoenenwinkel.nl. Volgende dag gelukkig in huis, net op tijd voor de vakantie naar de Algarve.

snel geleverd
doen wat ze beloven
goede prijzen

Veen

Fijne webshop. Snelle levering

Goede levering, goed advies

Bas

Super netjes geholpen en alles de volgende dag in huis.

Behulpzame medewerkers
Doen meer dan je verwacht

Besseling

Mijn schoenen zijn erg mooi, zitten goed en levering was prima op tijd

Snelle bezorging
Fijne support
Scherpe prijzen

Danielle

Goede service ook de retourafhandeling

Snel

W Edelman

De schoenen zijn snel thuisbezorgd en als je iemand aan de telefoon heb wordt je ook vriendelijk en goed behandeld en met e-mails sturen krijg je ook snel een antwoordt. Ik ben dik tevreden groetjes... De schoenen zijn snel thuisbezorgd en als je iemand aan de telefoon heb wordt je ook vriendelijk en goed behandeld en met e-mails sturen krijg je ook snel een antwoordt. Ik ben dik tevreden groetjes Wim

Zie verhaal boven

Victor

Na bestelling direct bevestiging via e-mail ontvangen. Toen de schoenen dezelfde middag nog verzonden waren kreeg ik meteen een link om mijn zending te volgen. De volgende ochtend had ik ze al in... Na bestelling direct bevestiging via e-mail ontvangen. Toen de schoenen dezelfde middag nog verzonden waren kreeg ik meteen een link om mijn zending te volgen. De volgende ochtend had ik ze al in huis. Niks op aan te merken

Informatie
Snelheid

Leendert Brouwer

Mijn bestelling is netjes en juist geleverd. Maar helaas had ik toch een maatje groter nodig, dat is allemaal vrij snel en goed gegaan. Maar het grootste voordeel van deze webshop vind ik, dat ik... Mijn bestelling is netjes en juist geleverd. Maar helaas had ik toch een maatje groter nodig, dat is allemaal vrij snel en goed gegaan. Maar het grootste voordeel van deze webshop vind ik, dat ik pas achteraf hoef te betalen. Dat geeft mij toch een fijner gevoel.

Betaal achteraf
Snel geleverd
Makkelijk omruilen

Richard - Andijk

Mijn complimenten voor Schoenenwinkel.nl. Ik was al een tijdje opzoek naar de Puma Clyde NYC sneakers die ik eerder op vakantie had gezien. Nergens in Nederland werd dit model nog verkocht. Nadat ik... Mijn complimenten voor Schoenenwinkel.nl. Ik was al een tijdje opzoek naar de Puma Clyde NYC sneakers die ik eerder op vakantie had gezien. Nergens in Nederland werd dit model nog verkocht. Nadat ik wat schoenenwinkels had benaderd of ze dit model voor mij konden bestellen. Bleek Schoenenwinkel.nl bereid te zijn, dit model voor mij te bestellen en binnen een week had ik ze al in huis. Echt super, stiekem niet verwacht dat het op deze manier zou lukken. Absoluut een Dikke Pluim!

Klantgericht
Meedenken