Zeer positieve ervaring
Keurige levering, zeer snel (s avonds besteld, s ochtends in huis) en fijn dat ik pas na ontvangst mag betalen.
Geen, ga zo door!
Geen, ga zo door!
Ik ben zeer tevreden met de service en snelheid van Schoenenwinkel.nl. De plaatjes van de schoenen komen zeer goed overeen met de bestelling die uiteindelijk bij je binnenkomt. Bestelling snel...
Meer doen met video's en of bijvoorbeeld mensen die de schoenen voorpassen. Zodat je kan zien hoe ze aan de voet staan.
Schoenen gekocht op het allerlaatste moment. Vrijdagmiddag laat bestelde ik ze, en zaterdag was het feestje al.
Zaterdagochtend heb ik ze dan ook binnengekregen!Echt helemaal top.
Vaak hebben ze maar 1 kleur van een bepaald model zag ik...Dat kan volgens mijn wel beter, door bijvoorbeeld 3 kleuren van ieder model aan te bieden.
Een gebruiksvriendelijke manier van bestellen. Binnen een zeer korte termijn kreeg ik mijn bestellingen, op een zeer goede wijze verpakt.
fijne prijzen
fijne webshop
vriendelijke mensen
niet mogelijk om op kiala punt te leveren.
fashioncheque niet kunnen gebruiken.
Korte levertijd, achteraf betalen, vriendelijk personeel,
Betaalopties: klarna, creditcard?
-vriendelijkheid klantenservice
-scherpe prijzen
-werkt goed en simpel
-assortiment
Overzichtelijk en goede site, leuke producten, vriendelijke klantenservice.
Aanbod kan breder.
De bestelling was inderdaad zoals aangegeven op de website binnen 24h in huis. De medewekers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam en de schoenen zijn precies zoals op de foto’s.
assortiment mag wat verbreed worden.
overzichtelijk, simpel, snel,
nvt.