Charlotte

Goede duidelijke website met prima foto’s en tekst. Snelle levering en de G-Star schoenen zit perfect. Kortom ik ben heel tevreden met Schoenenwinkel.nl

Website

Formaat doos

DR

(Bewerkt)

Bestelling was na 2 weken nog niet binnen. Reageerde vervolgens op tweede navraag. Artikel bleek niet op voorraad. Uiteindelijk goed afgehandeld met vervangend gelijkwaardig product. Was wel actie... Bestelling was na 2 weken nog niet binnen. Reageerde vervolgens op tweede navraag. Artikel bleek niet op voorraad. Uiteindelijk goed afgehandeld met vervangend gelijkwaardig product. Was wel actie en najagen vanuit besteller voor nodig.

Nvt

Niet melden dat levering de volgende dag plaats zal vinden volgens website. Actief handelen als bestelling niet geleverd kan worden

Mevr. Hoogvliet

Eindelijk een webshop die direct (zonder bandjes/keuzemenu) de telefoon opneemt en mij netjes verder helpt.

Service

Aanbod

Strijker

Adidas schoenen binnen 1 dag bezorgd!

Snelheid

Functionaliteit website

Noud

Zelfs in deze tijd snel bezorgd. Kijk dat noem ik nog eens een voorbeeld bedrijf.

24 uur levering

Dorien

Prachtig pakketje, mooi verpakt en zorgvuldig. Echt een kadootje om te krijgen🤗

Kadoverpakking

Retourservice

Joey

Super bedrijf! Ze hebben mij alles naar wens gemaakt! Een aanrader dit bedrijf!!!

Suoer goede service!

Niks op aan te merken!

R Thielens

Snel een order bevestiging ontvangen. En heel snel geleverd! Het product is uitstekend, wel ruim een maat groter moeten bestellen (Warmbat pantoffels).

levertijd

maatadvies

Ferenc

Heel vriendelijk geholpen door medewerkster van deze webshop. Levering en retour uiterst snel gegaan.

Behulpzaam

Nog niks

Linda

Slechtste klantenservice ooit

Als ik iets moet noemen prijs/kwaliteit verhouding van het product

Alles van klantenservice tot communicatie. Zo slecht!