Goed en adequaat

Overzichtelijke site.

Paul G.

Verbaasd over het mooie aanbod, heb ik ondertussen de snelle en punctuele afhandeling van mijn bestelling mogen meemaken. En vooral: niet enkel degelijk materiaal, maar wat een verademing. Mijn... Verbaasd over het mooie aanbod, heb ik ondertussen de snelle en punctuele afhandeling van mijn bestelling mogen meemaken. En vooral: niet enkel degelijk materiaal, maar wat een verademing. Mijn investering van 500 eur voor 2 paar mooie klassieke schoenen die een knellende nachtmerrie was geworden wegens niet te dragen, is mits deze kleine extra kostprijs voor 2 schoenoprekkers gered. Een echte aanrader.

Adequaat en een voor mij onbekend degelijk aanbod.

tot op heden niet van toepassing

Het betreft de aankoop van schoenspanners.

Uitermate snelle levering. Goede producten.

Meer informatie omtrent de grootte van schoenspanners.

Nelleke

Prima.

Goede kwaliteit.

Een kleine tip: op de site staat weliswaar hoe je de schoenspanners dient te gebruiken maar een uitdraaitje hierover - bijgeleverd - zou prettig zijn.

Een aantal artikelen besteld; bestelling snel en goed verpakt geleverd. Één artikel vertoonde een beschading, die direct werd doorgegeven aan Schoenspannersshop. Joris reageerde direct, met een... Een aantal artikelen besteld; bestelling snel en goed verpakt geleverd. Één artikel vertoonde een beschading, die direct werd doorgegeven aan Schoenspannersshop. Joris reageerde direct, met een aantal opties als mogelijke oplossing. Een vervangend artikel werd dan ook snel geleverd. Prima service!

Goede en duidelijke website; correcte en snelle correspondentie met eigenaar.

Lars

Heel erg goede levering, ik bestelde het eind van de middag en de bezorger kwam de volgende dag al. De producten zijn ook erg goed ingepakt, mooi in een passende doos met beschermingsmateriaal. De... Heel erg goede levering, ik bestelde het eind van de middag en de bezorger kwam de volgende dag al. De producten zijn ook erg goed ingepakt, mooi in een passende doos met beschermingsmateriaal. De schoenpoets is fantastisch. Een potje 'smeer' bij de lokale schoenenwinkel kan hier echt niet tegenop.

Zie ervaring

M. Meiling

geen idee

geen verplichte velden in de enqeute. Hierdoor zijn mensen eerder geneigt te stoppen met de enqeute of de enqeute af te raffelen.

Richard T.

Correcte service en goede persoonlijke klantenservice

Telefonische service en informatie

Gedateerde website , maar functioneel in orde en snel.

Jaap

De tweede keer dat ik iets bestel bij deze webshop. De levering was zoals aangegeven de volgende dag. Producten conform verwachting.

Mooie producten