Prima, aan te bevelen.

snel

Zeer positief. Goede prijs, goede service!

Prima levering en service. Spijtig alleen dat één van bestelde maten niet past.

Overzichtelijke website en handige bestelprocedure

De schoenspanners in maat 40 die ik kocht zijn helaas te groot. Ik heb instappers in maat 40, maar daar passen ze niet in, ook niet als de schoenspanners op zijn smalst zijn. Het was handig geweest... De schoenspanners in maat 40 die ik kocht zijn helaas te groot. Ik heb instappers in maat 40, maar daar passen ze niet in, ook niet als de schoenspanners op zijn smalst zijn. Het was handig geweest als op de site vermeld was dat het voor sommige damesschoenen beter is om iets kleinere schoenspanners te nemen.

T.M.Raja

Uitstekend

Denzel

Product snel aangekomen, maar nog geen reactie op een email die ik gisteren stuurde.

Misschien sneller reageren?

Reactie Schoenspannersshop.nl:

Dag Denzel,
Bedankt voor de feedback. Ik neem aan dat u de email rond de vernis rife bedoeld. Hier is op donderdag een antwoord door mij verstuurd.
Wellicht dat dit bericht in uw junkfolder...
Dag Denzel,
Wellicht dat dit bericht in uw junkfolder is bezorgd.
Indien gewenst verstuur ik het antwoord nogmaals.
Joris
Schoenspanners Shop

S. Toussaint

Snelle levering, uitstekende kwaliteit en prima prijzen

Snelle levering, uitstekende kwaliteit en prima prijzen

De schoenspanners worden geleverd zonder maat aanduiding. Wanneer er meer dan een maat besteld wordt, kan dit best lastig zijn.

Reactie Schoenspannersshop.nl:

Beste heer/mevrouw,
De maat aanduiding staat afgedrukt naast de twee messing buizen van de schoenspanners.
Beste heer/mevrouw,
De maat staat er geprint op de kopse kant van de schoenspanner en daardoor minder eenvoudig te zien.
Mocht u vragen hebben, stuur ons even een email; dan kan ik u een foto sturen en zo exact aangeven waar u de maat kunt vinden.
Joris
Schoenspanners Shop

Xyz

xyz

xyz

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is goed, niets op aan te merken

zeer snelle levering

Ralph

Kwaliteit product (schoenspanners in casu) is erg goed. Ook ben ik zeer te spreken over de klantvriendelijkheid, snelle reactietijd en de aftersales. In een woord: uitmuntend!

(zeer)klantvriendelijk, snelle reactie, meedenkend, zeer goede aftersales.