Thomas

Zeer vriendelijk, snel en professioneel geholpen.

Berghorst

Duidelijke beschrijving, snelle levering. Product voldoet aan verwachtingen. Ben erg blij dat ik de spanners heb ontdekt! Likdoorns zijn snel verleden tijd.

Product doet zeer zeker waarvoor het bedoeld is, verademing voor mijn voeten.

Erik Baudoin

Erg mooie schoenenspanners bij dit zeer klant -& service gericht bedrijf gekocht. Een absolute aanrader voor hen die een kwaliteitsproduct bij een super customer-orientated bedrijf willen bestellen!... Erg mooie schoenenspanners bij dit zeer klant -& service gericht bedrijf gekocht. Een absolute aanrader voor hen die een kwaliteitsproduct bij een super customer-orientated bedrijf willen bestellen! Joris, andermaal dank.

Zie boven

Handhaven huidig service niveau

Louis Lambooy

Vlotte levering, betaalbare prijzen, goede product-omschrijvingen.

klantgerichtheid staat hoog in het vaandel.

AHP. Roling

Prettige, snelle afhandeling van de bestelling en van de bezorging.

Opname, verwerking en bezorging van bestelling snel en accuraat.

Marleen Vromans

Behulpzaam, erg goede klantenservice en producten van kwaliteit

Vragen die je stelt bij de klantenservice worden snel en goed beantwoord. Goede producten die geleverd worden als verzorging van je schoenen en de schoenenspanners.

Zeker door blijven gaan met de goede service. Het is af en toe best lastig om te bepalen welke verzorgingsproducten je nodig hebt voor de lederen schoenen en accessoires die je koopt. Dus erg fijn... Zeker door blijven gaan met de goede service. Het is af en toe best lastig om te bepalen welke verzorgingsproducten je nodig hebt voor de lederen schoenen en accessoires die je koopt. Dus erg fijn dat er bedrijven zijn die je zo goed helpen.

John

Fijn bedrijf om te bestellen

De goede antwoorden op mijn vragen en de kwaliteit van de producten.

Schoenspannershop

Goede omschrijving artikel, vlotte bestelwijze, snelle aflevering

zie boven

geen verbeterpunten of tips

Mariette

Handig en stevig apparaat. Werkt goed. Mijn ene voet is ietsje breder dan de andere, dus ik kan de oprekker goed gebruiken bij nieuwe schoenen. Ook handig dat hij zowel in linker- als... Handig en stevig apparaat. Werkt goed. Mijn ene voet is ietsje breder dan de andere, dus ik kan de oprekker goed gebruiken bij nieuwe schoenen. Ook handig dat hij zowel in linker- als rechterschoenen past.

Stevig apparaat. Werkt prima.Snelle levering

De verzendkosten die erbij komen zijn wel een afknapper.

F.A. Thole

Doet wat het belooft!