SvS

Snel bezorgd en de producten zijn mooi. Zit wel wat verschil in afwerking tussen de linker en rechter spanner, het hakdeel is wat minder hoog aan de rechterkant. Iets wat niet vreemd is voor de... Snel bezorgd en de producten zijn mooi. Zit wel wat verschil in afwerking tussen de linker en rechter spanner, het hakdeel is wat minder hoog aan de rechterkant. Iets wat niet vreemd is voor de prijs en doet niet af aan de effectiviteit. Mooi hout met een goeie ceder geur, neusdeel is makkelijk te verstellen.

Enige minpunt is de verpakking van het pakketje. Hoewel de doos en de vulling helemaal in orde waren, zat de doos zelf vol met olie-achtige vlekken. Alsof iemand het had ingepakt na het onhandig aftanken van een dieselauto. Doet af aan de anders nette presentatie. Moet wel vermelden dat de vlekken louter aan de buitenkant zaten.

Al met al een aanrader.

Prijs/kwaliteit, snelheid levering

Een product opnieuw verpakken wanneer de verpakking duidelijk niet meer representatief is, is een kleine moeite. Vooral als kleinere webwinkel lijken mij de details een manier om op te vallen,... Een product opnieuw verpakken wanneer de verpakking duidelijk niet meer representatief is, is een kleine moeite. Vooral als kleinere webwinkel lijken mij de details een manier om op te vallen, helemaal wanneer dit maar minimale kosten oplevert.

Luc Van Rompaey

Snelle, vlotte levering. Degelijke produkten, zeker een aanrader

Eerder paar schoenspanners besteld bij andere website. Mechanisme en veren werken heel stroef, geen aanrader.
3 paar besteld bij schoenspannershop, deze ogen niet allen beter, ze werken ook veel soepeler en...de produkten zijn goedkoper.

Makkelijk te bestellen - duidelijke site - snelle verzending

Persoonlijk en correct advies, verzending op adres zonder problemen

Persoonlijk en correct advies, verzending op adres zonder problemen

Bijzonder goed

Mooie producten en goede service

Overzichtelijke website met een ruim aanbod aan verzorgingsproducten voor schoenen. Snelle levering.

Goede service: wegens vakantie zou de levering wat langer duren, waarover ik netjes werd gebeld.

Beschrijving van de maatvoering van schoenspanners (alleen daarover kan ik oordelen) zou wat beter kunnen.

Daniël

Altijd een snelle en correcte service.
Kwaliteit aangeboden producten is top.

Opvolging en communicatie is top.

Alexander

Na een bestelling te hebben geplaatst kreeg ik een telefoontje dat mijn bestelling iets later opgestuurd zou worden omdat de eigenaar nog op vakantie was. Desondanks kreeg ik mijn bestelling vrij... Na een bestelling te hebben geplaatst kreeg ik een telefoontje dat mijn bestelling iets later opgestuurd zou worden omdat de eigenaar nog op vakantie was. Desondanks kreeg ik mijn bestelling vrij snel binnen en ter compensatie kreeg ik bij mijn bestelling een gratis schoenlepel en een Saphir Pate de Luxe schoenpoets! Mijn bestelling zelf bestond uit een paar schoenspanners die van uitstekende kwaliteit zijn voor de prijs. Al met al prima producten en een uitstekende service.