(Bewerkt)

Zaterdag besteld. Zou de maandag erop komen. Vrijdag erna nog niets: geen product, geen bericht. Contact gezocht met winkel. Bleek dat pakketdienst zonder verder bericht op een afhaalpunt had... Zaterdag besteld. Zou de maandag erop komen. Vrijdag erna nog niets: geen product, geen bericht. Contact gezocht met winkel. Bleek dat pakketdienst zonder verder bericht op een afhaalpunt had afgeleverd. Webwinkel heeft ontbrekende mails doorgestuurd op basis waarvan een en ander kon worden opgehaald. Eind goed, al goed. besef dat dit een gevolg is van handelswijze pakketdienst. Wellicht dat alternatieve vervoerder betere service bied als dit structureel gaat zijn.

Probleem is op professionele manier afgehandeld en met snelheid.

Het is de eerste keer dat ik bij dit bedrijf een aantal producten hebben besteld en ben daar heel erg tevreden over.

Een mooie, goede en snelle levering van de bestelde producten.

Uitstekend. Indien nodig bestel ik weer bij deze shop.

Direct antwoord op mijn mail.
Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

prima site, prima levering en uitstekende kwaliteits produkten.

Snelle levering. Producten (schoenspanners de luxe) voldoen aan verwachting

Alles zoals het moet zijn.

Ik kan nu nog geen oordeel geven over de aftersales, maar moet dat wel invullen. Daarom maar 1 ster.

RKGzn.

Correct en kwaliteit!

Eerste aankoop bij deze webshop.
Uitstekende, vlotte be- en afhandeling van de order.
Tevens levering van kwaliteit producten.
Schoenspanners Shop spant de kroon! :)

Heb het niet kunnen ontdekken, heb er zelfs niet op gelet omdat daar geen aanleiding toe was!

Simpel, snel en betaalbaar.

De reisschoenspanners voor mannen vind ik persoonlijk te smal en ik zou ze daarom de volgende keer ergens anders bestellen. Nu gebruikt voor minder goede schoenen.

Ik heb bij Schoenspannersshop.nl een set van 3 paar cederhouten schoenspanners aangeschaft. De levering was goed en alles werd netjes afgehandeld.

Snelle levering, nette en duidelijke website

Temme

Zeer tevreden