Deze training sluit erg goed aan bij de praktijk. Alle tips kan ik gelijk gebruiken in mijn werk. Daarnaast een prettige docent, die goed reageert op wat er leeft onder de deelnemers.
En dat...
En dat op een toplocatie (goede bereikbaarheid, catering en klantvriendelijkheid) maakt het tot een zeer geslaagde training.

Reactie Schoevers:

Wat fijn om te lezen dat deze training goed aan sluit op de praktijk en je de training als zeer geslaagd hebt ervaren. Bedankt voor je beoordeling.
Schoevers

Ik vond het lesmateriaal niet van deze tijd de filmpjes waren uit 2009. De docent was vriendelijk maar het duurde wel lang voordat de training kon beginnen (door technische problemen) Ook zou er... Ik vond het lesmateriaal niet van deze tijd de filmpjes waren uit 2009. De docent was vriendelijk maar het duurde wel lang voordat de training kon beginnen (door technische problemen) Ook zou er een certificaat opgestuurd worden die echter nog niet ontvangen.

Reactie Schoevers:

Jammer om te lezen dat alles niet naar verwachting is verlopen. We zullen je feedback dan ook intern met ons meenemen. Wat betreft het certificaat, willen we je adviseren om even contact met ons op... Jammer om te lezen dat alles niet naar verwachting is verlopen. We zullen je feedback dan ook intern met ons meenemen. Wat betreft het certificaat, willen we je adviseren om even contact met ons op te nemen.

Anne Marie

De laatste module was via BVO. Daarbij was sprake van een Birkman test, die zat niet bij de Schoevers training, maar wel bij alle andere cursisten die een andere opleiding volgden waar deze module... De laatste module was via BVO. Daarbij was sprake van een Birkman test, die zat niet bij de Schoevers training, maar wel bij alle andere cursisten die een andere opleiding volgden waar deze module onderdeel van was. Dat was jammer.

Reactie Schoevers:

Hoi Anne Marie, bedankt voor het schrijven van je feedback. Jammer dat deze test niet bij jouw opleiding was inbegrepen. Mocht je verder nog vragen hebben, dan horen we het graag.
Met...

Paddy

Fijne docent, leuke groep cursisten, ik had gehoopt wat meer tips te krijgen om tijdwinst te boeken bij het maken van de notulen maar verder toch goed om de cursus te hebben gevolgd.

Reactie Schoevers:

Bedankt voor je review, Paddy! Fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren en tevreden bent over de groep en docent. Verder nemen we je feedback intern met ons mee. Veel succes met het... Bedankt voor je review, Paddy! Fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren en tevreden bent over de groep en docent. Verder nemen we je feedback intern met ons mee. Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis!

Madelief

Voordat ik aan de opleiding begon, werd er gezegd dat je niet per se al een baan hoeft te hebben als officemanager. Je zou ook een sportclub of iets dergelijks als voorbeeld kunnen gebruiken. Het is... Voordat ik aan de opleiding begon, werd er gezegd dat je niet per se al een baan hoeft te hebben als officemanager. Je zou ook een sportclub of iets dergelijks als voorbeeld kunnen gebruiken. Het is bij mij niet het geval, maar dit is niet waar. Om de moduleopdrachten goed te kunnen maken, heb je wel al een baan nodig in dit vakgebied.

Tijdens de opleiding heb ik zes modules gevolgd. Deze waren allemaal digitaal. Dit kwam enerzijds door corona, maar er zijn ook modules online gegeven, omdat er te weinig aanmeldingen waren in Den Haag of Amsterdam. Dat vond ik erg jammer, want fysiek les krijgen, is veel leuker en leerzamer. Bovendien leer je dan de docent en je studiegenoten beter kennen.

De ene docent kan beter online les geven dan de ander. Dit is echt een verbeterpunt voor Schoevers. Een docent die een PowerPoint-presentatie van meer dan 100 pagina's voorleest, kan echt niet. Leer docenten hoe Virtual Classroom werkt. Zet desnoods Google Meet op, zodat je elkaar continu kunt zien. Geef elkaar de beurt, wissel ideeën met elkaar uit enzovoort. Er waren ook docenten die na elk uur een pauze inlasten en eerder stopten. Dat vind ik zonde van mijn geld, want ik heb deze opleiding uit eigen zak betaald.

Het lesmateriaal is goed. Wel viel het me op dat ik veel boeken had gekregen, maar dat ik lang niet alles heb hoeven lezen. En daarnaast moest ik nog veel PDF's zelf afdrukken.

De lessen zijn erg gericht op het schrijven van de moduleopdracht. Ik denk dat het beter is om meer op de praktijk te richten en ervaringen van medestudenten te horen. Het is hierbij belangrijk dat docenten goede voorbeelden uit de praktijk geven om de lesstof helder te maken. Ik merkte dat veel docenten bang waren om goede voorbeelden te geven, omdat ze bang zijn dat ze daarmee iets voorzeggen.

De laatste twee modules startten halverwege december. Dat was wel erg onhandig en druk. Dit had beter naar begin januari verschoven kunnen worden. Verder viel de impact op werk/privé mee, aangezien er genoeg tijd tussen de lessen zit.

Reactie Schoevers:

Hoi Madelief, bedankt voor het delen van je feedback met ons. We zullen je feedback intern met ons meenemen ter verbetering van onze opleidingen. Mocht je verder nog vragen hebben dan horen we het... Hoi Madelief, bedankt voor het delen van je feedback met ons. We zullen je feedback intern met ons meenemen ter verbetering van onze opleidingen. Mocht je verder nog vragen hebben dan horen we het graag. Overigens hopen we dat je de opleiding desondanks als leerzaam hebt ervaren.

Marsha

Ik vond de inhoud tegenvallen en de vakken voor deze opleiding niet altijd toepasbaar. Zou meer variatie zien in vakken binnen zo'n opleiding.

Reactie Schoevers:

Bedankt voor het achterlaten van je review!

Lieke

Het was in mijn ogen zeer onder de maat. oud materiaal. Hoe het op de website beschreven stond komt niet overeen met de werkelijke cursus.

Reactie Schoevers:

Bedankt voor het achterlaten van je review, Lieke! We zullen je feedback betreffende het lesmateriaal met ons meenemen. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam... Bedankt voor het achterlaten van je review, Lieke! We zullen je feedback betreffende het lesmateriaal met ons meenemen. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt ervaren.

Lydia

Ik heb de cursus digitaal gevolgd. Veel was mij al bekend, omdat ik op mijn werk al veel te maken heb met notuleren. De docent was erg prettig en alle vragen konden worden gesteld! Het lesmateriaal... Ik heb de cursus digitaal gevolgd. Veel was mij al bekend, omdat ik op mijn werk al veel te maken heb met notuleren. De docent was erg prettig en alle vragen konden worden gesteld! Het lesmateriaal is m.i. wat verouderd (het boekje 'Notuleren volgens Schoevers').

Reactie Schoevers:

Bedankt voor je review, Lydia. Fijn dat de trainer/docent goed beviel! Mochten we in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, denken we graag met je mee.

Carolien

Helaas voldeed deze opleiding niet aan mijn verwachtingen die ik vooraf van Schoevers had.
De docenten vonden hun eigen verhalen vaak interessanter dan de lesstof.
Daarnaast is mijn module...
De docenten vonden hun eigen verhalen vaak interessanter dan de lesstof.
Daarnaast is mijn module opdracht beoordeel op onderdelen die tijdens de les absoluut niet behandeld zijn, hier heb ik ook meerdere studenten over horen klagen.
Bij een andere moduleopdracht had ik een onvoldoende, en alle aandachtspunten heb ik aangepast. Vervolgens is mijn module opdracht weer beoordeeld, maar op hele andere punten, waardoor ik wederom een onvoldoende had.

Verder waren de locaties prima, en de opdrachten helder.

Reactie Schoevers:

We zullen je feedback betreffende de lesinhoud intern doorzetten voor verdere verbeteringen van onze opleidingen. Bedankt voor het delen van je beoordeling, Carolien!
Met vriendelijke...
Schoevers

Trainingen waren goed, de docent gaf goed les

Reactie Schoevers:

Bedankt voor je review. Fijn dat de trainer/docent goed beviel! Mochten we in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, denken we graag met je mee.