Goede opleiding waardoor je weer opnieuw je organisatie en jezelf leert kennen
Reactie Schoevers:
Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren! Bedankt voor het delen van je beoordeling.
Schoevers
Bedankt voor het achterlaten van je review! We zullen je feedback betreffende de virtual classroom met ons meenemen. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam...
Dat is super om te lezen, Irma! Bedankt voor je beoordeling.
Schoevers
Bedankt voor je feedback. We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de opleiding. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt ervaren.
Met...
Bedankt voor het delen van je beoordeling. We gaan je feedback intern doorzetten en we hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Schoevers
Wat fijn om horen, bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.
Schoevers
Wat ontzettend fijn om te lezen! Dat is een mooi compliment voor onze docent. Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Schoevers
Bedankt voor het delen van je beoordeling, Henny. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Schoevers
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de opleiding! Bedankt voor het delen van je beoordeling!