Aurora

Opleiding was meer een opfriscursus voor mij. Niks nieuws geleerd.

Reactie Schoevers:

Jammer om te lezen dat we je niks nieuws konden leren. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren. Bedankt voor je review.

Monica

Lesmatriaal van de Co-management en Executive Support module vond ik erg achterhaald en heel Amerikaans. Dit werd weer goedgemaakt door de praktijkvoorbeelden van de docenten tijdens de les. De... Lesmatriaal van de Co-management en Executive Support module vond ik erg achterhaald en heel Amerikaans. Dit werd weer goedgemaakt door de praktijkvoorbeelden van de docenten tijdens de les. De Corporate Governance module heeft mij veel wijsheid gebracht over de kijk op de organisatie waar ik zelf werk. Dit was voor mij de meest leerzame module. Deze module was integenstelling tot de vorige twee, virtueel wat voor mij een totaal nieuwe ervaring was en digitaal leermoment. Overigens ben in fan van fysieke opleidingen/trainingen. Virtueel kost meer tijd en energie, vooral als de techniek niet bij alle deelnemers goed werkt. Voor mij is deze opleiding een goede aanvulling geweest op mijn ontwikkeling als Executive Support professional.

Reactie Schoevers:

Dank je wel voor het achterlaten van je review, Monica! Leuk om te lezen dat de opleiding aan je verwachtingen heeft voldaan. Veel succes en plezier bij het toepassen van je opgedane kennis in de... Dank je wel voor het achterlaten van je review, Monica! Leuk om te lezen dat de opleiding aan je verwachtingen heeft voldaan. Veel succes en plezier bij het toepassen van je opgedane kennis in de praktijk! Bedankt voor je deelname!

Hotsche

Ik had liever examens gedaan dan een moduleopdracht maken. Ik vind het maken van een moduleopdracht tijdrovend.

Reactie Schoevers:

Dank je wel voor het achterlaten van een review. Wat jammer om te lezen dat de training niet helemaal aan de verwachtingen heeft voldaan, wat betreft de examinering. Goed dat je jouw feedback... Dank je wel voor het achterlaten van een review. Wat jammer om te lezen dat de training niet helemaal aan de verwachtingen heeft voldaan, wat betreft de examinering. Goed dat je jouw feedback hierover met ons deelt!

Krista

De training duurde 2 dagen, voor een ervaren notulist was 1 dag ook voldoende geweest. Waar ik het meest aan heb gehad is het vergelijken van notulen van de medecursisten en het beoordelen van... De training duurde 2 dagen, voor een ervaren notulist was 1 dag ook voldoende geweest. Waar ik het meest aan heb gehad is het vergelijken van notulen van de medecursisten en het beoordelen van elkaars notulen. Helaas hebben we het boekje wat bij de cursus hoort nog niet ontvangen, de PDF-versie is een fijn naslagwerk waar ik de nodige informatie uit heb gehaald. Fijne trainer en prima locatie alleen jammer dat Eindhoven (1e keuze) niet ingepland werd.

Reactie Schoevers:

Hoi Krista, bedankt voor je feedback. Dat kunnen we ons goed voorstellen en we nemen je feedback intern met ons mee. Verder jammer om te lezen dat je eerste voorkeur voor locatie niet ingepland kon... Hoi Krista, bedankt voor je feedback. Dat kunnen we ons goed voorstellen en we nemen je feedback intern met ons mee. Verder jammer om te lezen dat je eerste voorkeur voor locatie niet ingepland kon worden. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.

Armida

Het waren 2 bijzonder gezellige dagen en de trainer deed veel moeite. Wat mij opviel was het niveau van de training, welk insteekniveau hebben jullie gekozen? Als gevolg hiervan vond ik persoonlijk... Het waren 2 bijzonder gezellige dagen en de trainer deed veel moeite. Wat mij opviel was het niveau van de training, welk insteekniveau hebben jullie gekozen? Als gevolg hiervan vond ik persoonlijk het tempo te laag en werd er veel uitgeweid naar details die of in het boek stonden en wij als huiswerk hadden opgekregen of details die leuk zijn om te horen maar met maar 2 cursusdagen (te) veel tijd innamen. Het was wel heel vermakkelijk en hij is een mooie verhalenverteller.....misschien is zo'n dag in een lager tempo ook wel eens goed. Bij een volgende training vraag de deelnemers hun opleidingsniveau aan te geven dan kan de trainer zijn lesniveau en tempo daarop beter- afstemmen of kunnen jullie de groepen naar gelang indelen.

Reactie Schoevers:

Bedankt voor je feedback, Armida. We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de opleiding. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt... Bedankt voor je feedback, Armida. We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de opleiding. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt ervaren.

Naomi

Tijdens de training heb ik veel handige tips gekregen, voornamelijk van de docent. Wat ik jammer vond was dat het lesmateriaal en Outlook waarmee gewerkt werd tijdens de training een oude versie... Tijdens de training heb ik veel handige tips gekregen, voornamelijk van de docent. Wat ik jammer vond was dat het lesmateriaal en Outlook waarmee gewerkt werd tijdens de training een oude versie was. Verder een interessante training waar ik veel van heb opgestoken!

Reactie Schoevers:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, Naomi. We gaan je feedback intern doorzetten en we hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.

Gera

Pluspunten:
+ Bijna alle docenten waren inspirerend.
+ Als er geen klassikale lessen konden worden gevolgd, werd er gezocht naar een oplossing.
+ De onderlinge sfeer tussen...
Pluspunten:
+ Bijna alle docenten waren inspirerend.
+ De onderlinge sfeer tussen klasgenoten werd als zeer prettig ervaren.

Minpunten:
- Niet alle modules sluiten aan bij de praktijk, waaronder de module Online Marketing en Tools voor de virtual support professional.
- De opleiding wordt aangeboden op mbo-niveau, terwijl de opleiding op hbo-niveau is ingeschaald.

Reactie Schoevers:

Bedankt voor het achterlaten van je review, Gera! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!

Linda

Erg leerzame cursus, voorzieningen waren prima.

De trainer was prima en hielp echt met voorbeelden. Ik vond haar soms wel een beetje aanvallend naar cursisten toe.

Reactie Schoevers:

Wat fijn dat je zo tevreden bent over de opleiding, Linda! We zullen je feedback wat betreft de docent intern met ons meenemen. Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Schoevers

Fijne trainer die zijn training kracht bij zet door persoonlijke levenservaringen te delen, het digitale programma om de training bij te wonen werkte ook prima en fijn.

Reactie Schoevers:

Wat fijn om horen, bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.

Suzan

Vond het een prettige docent en omgeving.
Vond het een prettige docent en omgeving.
Er werd goed ingegaan op situaties die ikzelf en andere medecursisten hebben meegemaakt en hierbij kreeg je de juiste tools aangereikt zodat je in het vervolg weet hoe je het beste kunt handelen. Ik kan deze tools prive en zakelijk gaan gebruiken en ik verwacht dat dit mij veel meer rust gaat opleveren!

Reactie Schoevers:

Wat fijn om te lezen, Suzan. Bedankt voor het delen van je feedback.