Khalid

Veel van opgestoken vooral de interacties tussen ons en de docenten.

Reactie Schoevers:

Bedankt voor je review, Khalid. Fijn dat de trainer/docent goed beviel! Mochten we in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, denken we graag met je mee.

Martine

Hele fijne docenten gehad, de lesstof was super interessant en sloot goed aan bij de verwachting en bij mijn huidige functie.
Het enige wat ik jammer vond is dat de trainingen alleen in...
Het enige wat ik jammer vond is dat de trainingen alleen in Utrecht werden gegeven, ook al begrijp ik dat wel gezien het lage deelnemersaantal en de woonplaatsen waar iedereen vandaan kwam.

Reactie Schoevers:

We kunnen ons goed voorstellen dat je graag dichterbij huis les krijgt. Wanneer je hiervoor kiest, proberen we dit zo goed mogelijk naar je voorkeuren in te plannen. Het kan soms zijn dat er door te... We kunnen ons goed voorstellen dat je graag dichterbij huis les krijgt. Wanneer je hiervoor kiest, proberen we dit zo goed mogelijk naar je voorkeuren in te plannen. Het kan soms zijn dat er door te weinig aanmeldingen het een en ander geschoven moet worden, hierdoor kan het dus voorkomen dat je opleiding alleen nog maar op één locatie kunt volgen of online via een virtual classroom. Onze excuses hiervoor. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.

Paula

Lesmateriaal bestaat uit een werkboek en een syllabus. Wat huiswerk gemaakt uit het werkboek. Verder niet echt bekeken. Niet duidelijk is wanneer iets in het werkboek staat en wanneer in de... Lesmateriaal bestaat uit een werkboek en een syllabus. Wat huiswerk gemaakt uit het werkboek. Verder niet echt bekeken. Niet duidelijk is wanneer iets in het werkboek staat en wanneer in de syllabus.
De training vond ik interessant, heb veel geleerd. Docent was erg goed. Locatie was helaas niet in Den Haag. Ik zag me genoodzaakt naar Rotterdam te gaan. BCN gebouw in Capelle wat slecht te bereiken is. Wel kan je gebruik maken van een busje wat pendelt tussen station en gebouw. Iedereen heeft het over de lunch. Die is lekker.
Ik heb er veel geleerd. Persoonlijke effectiviteit is overal handig. Op het werk, privé, bij de bakker...
Ik ben over de trainer en de actrice het meest tevreden.

Reactie Schoevers:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, Paula. We gaan je feedback intern doorzetten en we hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Met vriendelijke...

Rosanne

Ik vond de opleiding officemanagement specialisatie HR een erg leuke en leerzame opleiding. Ik kreeg les van ervaren, enthousiaste docenten die ook buiten de lestijden goed bereikbaar waren via... Ik vond de opleiding officemanagement specialisatie HR een erg leuke en leerzame opleiding. Ik kreeg les van ervaren, enthousiaste docenten die ook buiten de lestijden goed bereikbaar waren via E-connect. Ik vond de lessen erg interessant en ik heb heel veel geleerd. Tijdens de opleiding heb ik zelfs een nieuwe baan gevonden als managementondersteuner.

Wat ik wel jammer vond is dat ik mijzelf in eerste instantie had opgegeven voor klassikale lessen. Dit was in mijn regio helaas niet mogelijk vanwege te weinig aanmeldingen, waardoor mij het alternatief van Virtual Classroom geboden werd. Uiteindelijk heb ik de lessen via Virtual Classroom gevolgd, wat overigens ook goed beviel maar toch vond ik het jammer dat er klassikaal geen mogelijkheden waren.

Voordat ik met de opleiding begon, werd mij verteld dat je als student nog niet per se als managementondersteuner aan het werk hoefde te zijn. Tijdens de eerste paar modules werkte ik nog niet als managementondersteuner, waardoor ik bij het uitvoeren van sommige praktijkopdrachten en moduleopdrachten soms vast liep. Naar mijn mening is de opleiding wel een stuk makkelijker wanneer je al een baan hebt als bv secretaresse.

Reactie Schoevers:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, Rosanne. Hier zijn we erg blij mee. Dat kunnen we ons verder goed voorstellen. We nemen je feedback intern met ons mee. Mocht je verder nog vragen hebben,... Bedankt voor het delen van je beoordeling, Rosanne. Hier zijn we erg blij mee. Dat kunnen we ons verder goed voorstellen. We nemen je feedback intern met ons mee. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je via één van onze social media kanalen contact met ons.

Madelon

Mijn ervaring met de opleiding is heel erg goed. De basis dingen van het office management heb ik door deze opleiding zeker geleerd. Ik werk zelf niet in het office management en wilde de opleiding... Mijn ervaring met de opleiding is heel erg goed. De basis dingen van het office management heb ik door deze opleiding zeker geleerd. Ik werk zelf niet in het office management en wilde de opleiding gaan volgen om mijzelf te blijven ontwikkelen en om een baan in de richting va het office management te krijgen (wat gelukt is). Daardoor was het voor mij soms wel wat moeilijk om de praktijk en theorie te kopellen. Ik heb het geluk met een klein bedrijf, dat ik makkelijk de hulp van de directie in kan schakelen.
Daarnaast hadden de meeste docenten voldoende kennis over het vak en konden het goed overbrengen. Bij een aantal vakken zoals Vaardigheden en Managementsupport was de lesstof naar mijn mening wat weinig. Ik had verwacht nog meer uit deze lesstof te kunnen halen. De docent daarentegen was echt top, door haar was alles snel duidelijk!
De virtual classroom is mij erg meegevallen. Op het begin zat er ik nog wel een beetje tegenop, maar het was echt super handig. Door de online lessen kon ik het op iedere locatie, vanuit huis of werk volgen. Is het alleen een idee om voor de eerste les een uitleg over Vitero te geven? Nu heb ik heel vaak deze informatie gehoord, waardoor soms een half uur van de les af viel.
Bovendien heb ik van alle docenten voldoende geleerd. De docenten kopellen de praktijk terug aan de theorie, wat voor mij goed werkt!

Reactie Schoevers:

Hoi Madelon, wat fijn om te lezen dat je ervaring met de opleiding erg goed is en je jezelf hebt kunnen ontwikkelen richting het office management. Verder spijt het ons te lezen dat je de lesstof... Hoi Madelon, wat fijn om te lezen dat je ervaring met de opleiding erg goed is en je jezelf hebt kunnen ontwikkelen richting het office management. Verder spijt het ons te lezen dat je de lesstof niet voldoende vond. We zullen je feedback dan ook intern met ons meenemen. Ook zullen we je compliment intern doorzetten wat betreft de docent. Mocht je verder nog vragen hebben, dan horen we het graag.

Wendy Jongerius

Slecht!

Reactie Schoevers:

Hoi Wendy, het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de opleiding. We zijn erg benieuwd naar je ervaringen. Indien je een klacht zou willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen... Hoi Wendy, het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de opleiding. We zijn erg benieuwd naar je ervaringen. Indien je een klacht zou willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen. Onze studiebegeleiders kunnen je dan verder helpen. Ook kun je via één van onze social media kanalen contact met ons opnemen indien wij je verder mogen assisteren.

Barber

Zeer onder niveau. Ik volgende meerdere modules en elke module bestond uit een aantal lessen. Bij 1 module hadden we een waardeloze docent. Werkelijk niks geleerd, hij was het niet eens met de... Zeer onder niveau. Ik volgende meerdere modules en elke module bestond uit een aantal lessen. Bij 1 module hadden we een waardeloze docent. Werkelijk niks geleerd, hij was het niet eens met de PowerPoint die Schoevers hem aanreikte, vond de opdracht stom en daar ging het telkens over. Wij moesten de opdracht inleveren (een best onduidelijke en pittige opdracht over arbeidsrecht). Vragen kon hij niet beantwoorden, want hij snapte het zelf ook niet. Lessen waren vaak een uur eerder klaar dan gepland. Dit terwijl je behoorlijk moet betalen en ik dan volwaardige lessen verwacht. Alles was zelfstudie en ‘zoek het maar uit.’ Ik leverde mijn opdracht in en ik heb Schoevers gemaild met dit bovenstaande inclusief veel meer voorbeelden en het eventueel aanbieden van geluidsopnames. Ze gaven hier geen gehoor aan. Ik was te laat met mijn klacht (vrijwel direct na afronden module). Ze konden er niks meer aan doen. Ik moest de volle mep betalen en kreeg een schrale bol.com bon. Ongelofelijk dat er zo les wordt gegeven voor zo’n dure module. Nog belachelijker dat je na een klacht wordt afgewimpeld. Je betaalt aanzienlijk en deze module was geen euro waard maar ik kon wel ruim duizend euro aftikken!! Diep teleurgesteld. Een papiertje zonder waarde. Ik raad dit zeker niet aan en als je al bent begonnen, sterkte!

Reactie Schoevers:

Hallo Barber, bedankt voor het delen van je beoordeling. We betreuren het te lezen dat je niet tevreden bent over de docent. Dit vinden wij erg jammer omdat we ernaar streven onze lessen met uiterst... Hallo Barber, bedankt voor het delen van je beoordeling. We betreuren het te lezen dat je niet tevreden bent over de docent. Dit vinden wij erg jammer omdat we ernaar streven onze lessen met uiterst hoge kwaliteit te leveren. Uiteraard nemen wij dit mee in de feedback om te kijken hoe wij dit in het vervolg kunnen verbeteren. Als we nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op via één van onze social media kanalen. We wensen je een fijne dag!
Schoevers Opleidingen

Veerle

Ik ben niet tevreden met deze opleider. Na meer dan een jaar les nog steeds alleen online klassen mogelijk. De lessen zijn daardoor heel saai en langdradig, lastig te volgen dus. Al 2 keer een... Ik ben niet tevreden met deze opleider. Na meer dan een jaar les nog steeds alleen online klassen mogelijk. De lessen zijn daardoor heel saai en langdradig, lastig te volgen dus. Al 2 keer een examen gehad waarbij de leerdoelen of belangrijke stukken uit de boeken niet werden gevraagd maar theorie die we nieuw in de les kregen. Hierdoor al 2 keer een herexamen moeten doen dat - zelfs al is het een eerste herkansing - 195,- euro kost. Je zou denken dat studenten recht hebben op een gratis herkansing. Naar mijn idee is dit om extra geld te verdienen, heel erg jammer aangezien de opleiding zelf al erg prijzig is voor zeker niet meer dan gemiddelde kwaliteit.

Beste Veerle,
Bedankt voor jouw feedback.
Beste Veerle,
Bedankt voor jouw feedback.
Wat jammer om te lezen dat niet alles naar wens is verlopen. De eerstkomende module kunnen wij wel klassikaal aanbieden alleen helaas niet in Eindhoven. Graag komen wij telefonisch met je in contact om de alternatieve locaties en jouw feedback te bespreken.
Graag vernemen wij via service@schoevers.nl wanneer het jou uitkomt dat wij jou bellen?

Patricia

Ik vind de online leeromgeving niet fijn, verder zeer tevreden.