Saskia

Verouderd en inhoudelijk mager lesmateriaal. Docenten reageren wel snel maar zeer matig inhoudelijk. Opdrachten waren simplistisch. Ik had meer verwacht vanuit de gerenommeerde naam Schoevers.... Verouderd en inhoudelijk mager lesmateriaal. Docenten reageren wel snel maar zeer matig inhoudelijk. Opdrachten waren simplistisch. Ik had meer verwacht vanuit de gerenommeerde naam Schoevers. Administratie rondom opleiding wel goed georganiseerd.

Daniëlle

Het lesmateriaal was tamelijk verouderd. Verder had de docent weliswaar kennis van zaken, maar de opbouw en organisatie van de training vond ik erg ongestructureerd. Niet alle onderdelen van de... Het lesmateriaal was tamelijk verouderd. Verder had de docent weliswaar kennis van zaken, maar de opbouw en organisatie van de training vond ik erg ongestructureerd. Niet alle onderdelen van de training werden doorlopen waardoor deze voor mij niet afgerond was. De docent was naderhand ook nog eens lastig te bereiken over de opdrachten die zij nog zou opsturen en uitwerkingen die zij nog zou nakijken.

Kim

Voor een introductie tot Corporate Governance is dit een goede training. In mijn geval heeft het weinig nieuwe insights gegeven dus een training voor gevorderden zou beter van toepassing geweest... Voor een introductie tot Corporate Governance is dit een goede training. In mijn geval heeft het weinig nieuwe insights gegeven dus een training voor gevorderden zou beter van toepassing geweest zijn.

Wat betreft het certificaat van deelname die ik heb aangevraagd, gaat dit teleurstellend traag. Tot op heden nog niets ontvangen....

Veel niveauverschil tussen de leerlingen, dus sommige mensen zoals ik hebben niet veel nieuws geleerd.

Veel geld voor wat je ervoor terugkrijgt.
Ik wil weten waar ik mijn...

Veel geld voor wat je ervoor terugkrijgt.
Ik wil weten waar ik mijn examenmodule kan vinden en wacht nog steeds op antwoord.

Ik ben dus niet zo tevreden!

Linda

Jammer dat er geen online of op locatie les is geweest. Het werken met bijv. Hix systeem ontbreekt. Wat ik zeer jammer vind. Wordt wel gevraagd bij sollicitatie.
Ene leraar is meer betrokken...
Ene leraar is meer betrokken als de ander. Verder goed te doen, is toch zelfstandig studeren.

Aimee

Slecht! Weinig steunpunten en teveel overkoepeling met de beide vakken.
Geen duidelijkheid wat je als examen moet inleveren bij project assist module, daarom maar uitstel aangevraagd

Dani

Ik vind het een fijne opleiding om de typevaardigheid in de vingers te krijgen.
Ik vind het een fijne opleiding om de typevaardigheid in de vingers te krijgen.
Wat ik ass verbetering heb, is de inschatting aan tijd. Nu as de verwachting dat het ongeveer 10 uur duurt, in de praktijk zijn we er ongeveer 15 uur mee bezig geweest

Silvia

Goede ervaring gehad met het Schoevers Instituut. Ze denken met je mee, docenten zijn welwillend en de locatie is perfect. In de Covid19 periode overgeschakeld op virtuel classroom, dit was goed te... Goede ervaring gehad met het Schoevers Instituut. Ze denken met je mee, docenten zijn welwillend en de locatie is perfect. In de Covid19 periode overgeschakeld op virtuel classroom, dit was goed te doen.

Britt

Opleiding online gevolgd, op enkele technische problemen na werkt dat erg prettig. Elke docent heeft zijn/haar eigen manier van lesgeven, maar over het algemeen waren de lessen erg interactief wat... Opleiding online gevolgd, op enkele technische problemen na werkt dat erg prettig. Elke docent heeft zijn/haar eigen manier van lesgeven, maar over het algemeen waren de lessen erg interactief wat ik als prettig heb ervaren. Ondanks dat je thuis zit word je wel gedwongen om actief mee te doen met de lessen.

Mariska

Leuke lerares, in het begin best even zoeken om wegwijs te worden in de lesomgeving.