Het leerboek als lesmateriaal voldeed aan mijn verwachtingen. Duidelijk, diepgaand en goede informatie. De docent was een kundige, capabele man met veel kennis van zaken. Soms werd er tijdens...Het leerboek als lesmateriaal voldeed aan mijn verwachtingen. Duidelijk, diepgaand en goede informatie. De docent was een kundige, capabele man met veel kennis van zaken. Soms werd er tijdens de lessen naar mijn mening teveel aandacht besteed aan de moduleopdracht, waardoor er te weinig tijd was voor diepgang op de lesstof. Doordat het slechts 4 sessies zijn en er dus heel veel tijd aan de moduleopdracht werd besteed, was het tempo tijdens de les erg hoog. Ook zou ik het fijn vinden als er tijdens de les nieuwe opdrachten aan bod zouden komen ipv de opdrachten uit het leerboek. Deze zijn al voorzien van antwoorden, dus daardoor is het geen verdieping. Ik vond het online volgen van de lessen prettig, aangezien doorgang van de lessen gegarandeerd was en dat vind ik deze coronatijd erg fijn. Wat ik nadelig vind aan het online systeem is dat er geen live beelden zijn, alleen geluid. Hierdoor mis je de interactie met de medeleerlingen, maar vooral ook met de docent. Wellicht dat daar in de toekomst, vooral nu teams en zoom etc helemaal actueel zijn, een verbetering in kan worden aangebracht. Verder ben ik enthousiast en blij met de opgedane kennis en ervaring.
Online is wel heel lastig om je te concentreren. Stof was vrij saai.
Leuke inhoudelijke opleiding, die je goed kunt gebruiken bij projectmatig werken.
Ik vond het een goede opleiding en sluit goed aan op de snelle ontwikkelingen in het vakgebied
De module gedrag en module personeelsmanagement vond ik echt leuk om te volgen. Arbeidsrecht was ik niet tevreden over. leraar was slecht bekend met de materie in het boek, slecht bekend met het...De module gedrag en module personeelsmanagement vond ik echt leuk om te volgen. Arbeidsrecht was ik niet tevreden over. leraar was slecht bekend met de materie in het boek, slecht bekend met het programma online. Zal een goede jurist zijn, maar niet om les te geven. Erg jammer. Wat ik ook jammer vond is dat geen van de 3 leerkrachten het gelukt is om uit te leggen wat je nou precies moet schrijven per module. Hierdoor heb ik er telkens erg lang over gedaan.
Heel leerzaam!
...
Sanne
Ik had deze opleiding gekozen omdat ik graag klassikaal onderwijs wilde. Uiteindelijk ben ik niet op de locatie geweest en is alles online gehouden. Niemand had dit natuurlijk kunnen voorzien. Dat...Ik had deze opleiding gekozen omdat ik graag klassikaal onderwijs wilde. Uiteindelijk ben ik niet op de locatie geweest en is alles online gehouden. Niemand had dit natuurlijk kunnen voorzien. Dat ging bijna alle keren wel prima, soms haperde het en was het moeilijk te volgen. Maar ondanks dat was het goed te volgen. De lesinhoud en het materiaal waren goed. De docenten waren ook prima, niet allemaal even handig met het online lesgeven. Doordat ik een nieuwe baan had hielp de opleiding mij om de organisatie goed te leren kennen. Wellicht dat ik later een functie in de richting van HR kan gaan volgen.