Ik vond het een hele interessante opleiding, alleen vond ik de module effectief personeelsmanagement minder, omdat dit niet geheel aansluit bij mijn functie. In eerste instantie dacht ik dacht...Ik vond het een hele interessante opleiding, alleen vond ik de module effectief personeelsmanagement minder, omdat dit niet geheel aansluit bij mijn functie. In eerste instantie dacht ik dacht digitaal les volgen een goed alternatief was en dat was het ook, maar ik zou er nu niet meer voor kiezen. En in deze situatie is het natuurlijk niet anders en is het goed dat niet alles stil valt, maar de volgende keer zou ik er dan persoonlijk voor kiezen om te wachten.
Het was een interessante module, leuk om te doen. Het lesmateriaal wordt te laat geleverd. Locaties in orde. De docent van evenementenmanagement was 100 % in orde een enthousiaste man die goed...Het was een interessante module, leuk om te doen. Het lesmateriaal wordt te laat geleverd. Locaties in orde. De docent van evenementenmanagement was 100 % in orde een enthousiaste man die goed uitlegt zorgde voor een goede begeleiding naar het examen. Ondanks de thuislessen toch gelukt een goede les te geven. Petje af.... de docent van projectmanagement mag van mij uit jullie bestand. Een aanfluiting en niet Schroevers waardig. Het leren en maken van de module vergde veel meer tijd dan aangegeven door Schroevers. Het volgen van deze opleiding maakt dat ik meer inzicht heb wat mijn mogelijkheden zijn, is goed voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Sommige aspecten van de module zijn ook te gebruiken in mijn huidige functie. Ik vind wel dat de prijs te hoog ligt voor wat je krijgt aan les, lesmateriaal.
Fleur
Ik vond de lessen erg leerzaam. De docenten waren vriendelijk en hadden veel kennis van het door hun gegeven vak. Erg tevreden. De online omgeving werkt ook erg prettig.
Ik heb het als prettig ervaren, in het begin hadden we wat opstart problemen met inloggen op vitero maar de docent heeft dit goed opgepakt. Ik heb van deze training weer veel ideeën opgedaan en ook...Ik heb het als prettig ervaren, in het begin hadden we wat opstart problemen met inloggen op vitero maar de docent heeft dit goed opgepakt. Ik heb van deze training weer veel ideeën opgedaan en ook tips en tops meegekregen.
Francisca
De opleiding had wat uitgebreider mogen zijn, maar hetgeen behandeld is is prima.
Willeke
Ik ben teleurgesteld over het feit dat ik me inschrijf voor een opleiding die volgens de site...Ik heb veel geleerd van deze opleiding/module en kan het ook zeker toepassen in de praktijk.
Ik ben teleurgesteld over het feit dat ik me inschrijf voor een opleiding die volgens de site van Schoevers op hbo-niveau wordt gegeven maar waarbij voor de tweede module (online marketing) een mbo-opdracht moest worden geschreven, waarbij ik me niet aan de indruk kan onttrekken dat er niet zoveel verschil zal in de eisen die aan de opdracht gesteld werden, vergeleken met de eerste module (Het Nieuwe Werken en social media).
Ik had op sommige punten een andere verwachting (de informatie over het lesprogramma schept bijvoorbeeld de verwachting dat behandeld zou worden hoe je een zakelijke social media pagina kunt maken en beheren.)
Het besprokene in de lessen was erg interessant maar betrof maar een aantal aspecten van wat je had moeten voorbereiden. Ik zag daarom geen/weinig verband tussen de lesstof in e-connect en datgene wat in de lessen is besproken.
Ondanks dat de docent erg inspirerend was en ons veel heeft geleerd, kreeg ik tijdens de lessen het idee dat zij niet altijd precies helder had wat de moduleopdracht precies inhield. Het leek alsof zij zich daar in de les dan steeds weer opnieuw in moest verdiepen.
Judith
Het lesboek werd niet gebruikt. Misschien aan de docent vragen welk ander lesmateriaal ingezet kan worden? Leuke interactieve training met veel ruimte voor eigen inbreng. Thumbs up for Margriet!
Elle
Prima. Via Teams gevolgd wat heel goed ging. Lesboek niet gebruikt, op zich jammer. Overige materiaal was online en dat werkte prima.
Francisca
Door corona moesten 2 van de 3 lessen digitaal plaatsvinden. De leraar koos er gelukkig voor om de training via teams te laten plaatsvinden zodat je elkaar ook kon zien. Zeer enthousiaste leraar die...Door corona moesten 2 van de 3 lessen digitaal plaatsvinden. De leraar koos er gelukkig voor om de training via teams te laten plaatsvinden zodat je elkaar ook kon zien. Zeer enthousiaste leraar die zijn liefde voor het vak goed kon overbrengen aan zijn leerlingen. Een dikke 10 voor deze leraar.
Zou het fijn vinden om geïnformeerd worden over restitutie van de locatiekosten en lunchkosten doordat 2 van de 3 lessen nu digitaal hebben plaatsgevonden.