Locatie was erg koud tijdens iedere bijeenkomst ondanks dat hier klachten over waren geuit. Geleverde lunch was enorm veel. Voedselverspilling hierdoor wat niet noodzakelijk is. Wel uitgebreide...Locatie was erg koud tijdens iedere bijeenkomst ondanks dat hier klachten over waren geuit. Geleverde lunch was enorm veel. Voedselverspilling hierdoor wat niet noodzakelijk is. Wel uitgebreide keuze en netjes aangeleverd. Het boekje is goud waard! Opleiding is kort, mogelijk meer praktische oefenmomenten inzetten. Het elkaar controleren van cursisten onder elkaar zie ik persoonlijk niet als meerwaarde. Hier is de inzet van docent gewenst en geeft zijn/haar professionele feedback veel meer waarde. De eindtoets had m.i. niet met notuleren te maken maar lijkt ingevoerd om er een punt aan te kunnen verbinden. Kost veel tijd waarbij daadwerkelijk notuleren niet aan de orde komt. Je zou vanuit een fictieve casus toch kunnen slagen mits je goede schrijfkunsten hebt. Eindopdracht kost veel tijd waarbij twijfels aan de inhoudelijke meerwaarde. De module notuleren heeft mij wel professioneel verbeterd.
Kitty
Jammer dat van de 6 uur training per keer effectief slechts 4,5 uur is benut door de vele pauzes. Er wordt naar mijn mening onevenredig veel aandacht geschonken aan de Nederlandse taal en...Jammer dat van de 6 uur training per keer effectief slechts 4,5 uur is benut door de vele pauzes. Er wordt naar mijn mening onevenredig veel aandacht geschonken aan de Nederlandse taal en spelling. Als je die niet genoeg beheerst, dan lijkt het me logischer daar eerst een training voor te volgen. Nu gaat dit ten koste van de tijd die aan notuleervaardigheden besteed had kunnen worden. Ik begrijp dat je notuleren leert door het te doen, maar er mag tijdens de training echt veel meer aandacht besteed worden aan oefenen met notuleren (via filmpjes) van vergaderingen om dit vervolgens te evalueren. Daar zou ik meer van geleerd hebben. Verder: het examen bestaat uit het schrijven van een module-opdracht. Dat had ik nooit eerder gedaan en het heeft me heel veel tijd gekost om erachter te komen wat nu precies de bedoeling was . Ik heb vervolgens op internet veel moeten opzoeken over het juiste gebruik van bronvermelding om maar iets te noemen. Het examen heeft totaal niets met notuleren te maken. Ik heb een prachtig cijfer gehaald, maar het zegt he-le-maal niets over mijn notuleervaardigheden. En dáár zou de training toch voor bedoeld moeten zijn. Als ik dit van tevoren had geweten, zou ik deze training niet gevolgd hebben.
Twee dagen (online) les is blijkbaar te weinig om een goede moduleopdracht te schrijven. De verwachting is dat je deze al gereed moet hebben na de eerste les. De online leeromgeving is rommelig. De...Twee dagen (online) les is blijkbaar te weinig om een goede moduleopdracht te schrijven. De verwachting is dat je deze al gereed moet hebben na de eerste les. De online leeromgeving is rommelig. De docent heeft een andere verwachting van de moduleopdracht dan de examinator, aangezien de docent de opdracht als goed beoordeelt en de examinator deze vervolgens beoordeelt met een onvoldoende. Ook na een herexamen is dit het geval. Ik kan mij niet vinden in de motivatie van de examinator en ik wacht op een reactie van het examenbureau.
Merel
Ik heb de training als leerzaam ervaren. Het boek biedt voldoenden handvatten en de fysieke lessen waren absoluut nuttig. Ook het bij elkaar komen zeker in deze tijd was heel fijn en praktisch....Ik heb de training als leerzaam ervaren. Het boek biedt voldoenden handvatten en de fysieke lessen waren absoluut nuttig. Ook het bij elkaar komen zeker in deze tijd was heel fijn en praktisch. Dankzij de training en het behalen van mijn module kan ik in mijn functie op werk de projectplanning maken en bijhouden. Daar ben ik super blij mee en trots op dat ik het heb behaald :)
De gevolgde opleiding heeft bijgedragen aan kennis die toe te passen is op mijn werk en in mijn eigen privé leven. De opleiding sluit aan mijn werk. Ik ben van mening dat het examen met de meerkeuze...De gevolgde opleiding heeft bijgedragen aan kennis die toe te passen is op mijn werk en in mijn eigen privé leven. De opleiding sluit aan mijn werk. Ik ben van mening dat het examen met de meerkeuze vragen voor de module 'organisatie en management' te veel is voor de tijd die je krijgt. Iedereen van mijn groep was gezakt. Maar gelukkig is het examen gewijzigd naar een moduleopdracht. Dit is veel beter om de stof en of theorie te kunnen begrijpen en onthouden. Een groot minpunt is inzage in je eigen examen. ik vind belachelijk dat hiervoor zo duur moet betalen en alleen een paar locaties mogelijk zijn. Het zou op afstand digitaal mogelijk moeten zijn en inbegrepen in de opleidingsbedrag.
Paola
De uitleg was echt heel erg duidelijk. Het was vrij intensief in 3 dagen maar heel veel geleerd door het enthousiasme en de kunde van Hans. Heel erg bedankt Hans !
Online was niet altijd ideaal. Vooral de tweede dag, problemen dat we elkaar niet atlijd goed konden horen en online werken is erg intensief. Uitleg docent was uitstekend.
Vera
Er waren...Voorzieningen op de BCN locaties zijn geweldig! Voorzieningen voor virtuele lessen zijn dramatisch in het programma Vitero. De online leeromgeving e-connect vind ik erg prettig.
Er waren enkele modules die niet goed aansloten bij de beroepspraktijk.
Verder ben ik NIET tevreden over de overgang van het AD Officemanagement naar de HBO Bachelor Officemanagement. In het AD verliep alles heel duidelijk, alle lessen gingen door (soms op een andere dag of locatie, maar dat is prima). Vanaf dat ik ben ingestroomd in de bachelor gingen lessen niet door, werd ik gedwongen een e-learning te volgen terwijl ik bewust heb gekozen voor klassikaal onderwijs. Door al deze omstandigheden loopt mijn studie iets uit en kan ik niet direct in september 21 starten met een master. Erg jammer!!! In fase 4 was ook de afstudeerhandleiding erg onduidelijk. Mijn medestudenten en ik voelde ons net proefkonijnen. Waar het in het AD allemaal heel duidelijk was, werd het bij de afstudeerfase erg onduidelijk. Regelmatig contact (telefonisch en e-mail) met Schoevers was nodig om duidelijkheid te verkrijgen. Over het laatste jaar ben ik zeer ontevreden.
Els
Het was een prettige cursus, dingen werden duidelijk uitgelegd
Prima cursus. Wel veel informatie voor 1 hele dag.