Henrieke

Leuke basisopleiding. Van hieruit kun je goed voor jezelf uitzoeken waarin je je wil specialiseren.

In deze coronatijd is het lastig om goed onderwijs te volgen. Toch is het me gelukt om de opleiding positief af te ronden. Ik verwacht dat ik in een normale situatie meer uit de opleiding had kunnen... In deze coronatijd is het lastig om goed onderwijs te volgen. Toch is het me gelukt om de opleiding positief af te ronden. Ik verwacht dat ik in een normale situatie meer uit de opleiding had kunnen halen. De opleiding was goed te doen naast mijn werk.

Joyce

Helaas werkt Vitero ook niet zoals je zou willen, een overstap naar Teams zou beter zijn. Ik vond het in deze niet fijn om online de opleiding te volgen, gezien de inhoud van de opleiding.
De docent heeft het zo goed als mogelijk opgepakt.

De eerste lesdag was gelukkig fysiek, echt was de laatste dag veelal rollenspellen en oefenen voor het examen en dat is erg lastig online.
Maak me hierdoor wel zorgen voor het examen en dat is jammer. Vooral omdat ik misschien hierna nog verder had gewilt.

Het aantal sterren kan een vertekend beeld geven (totaal val 2 onderdelen)
Het aantal sterren kan een vertekend beeld geven (totaal val 2 onderdelen)
Next support management: leuke docente die feedback geeft op de opdrachten en goede tips geeft. Haar kennis en enthousiasme maakt het volgen van de cursus tot een feestje. Veel contact, zoom-meetings met uitleg. Heel leerzame cursus en goed toepasbaar in de praktijk.
Online Marketing: geen aanrader, nauwelijks feedback, geen contact met de docent, geen plenaire uitleg, niets noppes nada. Tijdens de cursus zijn we met minstens 3 van de 5 dan ook afgehaakt. Jammer, met een leuke aanpak van het doceren motiveer je de leerlingen zo veel meer. Geen aanrader.

Diana

Geweldige docente, Prima lesmateriaal, prima locatie. De groep paste erg goed bij elkaar qua doelen en leeftijdgenoten. Blij met het behaalde resultaat.

De cursus was leerzaam, maar ik had verwacht dat er meer zou worden ingegaan op hoe je het beste op de laptop kunt notuleren (tips voor tijdens een vergadering). Maar meer dan een uitleg over een... De cursus was leerzaam, maar ik had verwacht dat er meer zou worden ingegaan op hoe je het beste op de laptop kunt notuleren (tips voor tijdens een vergadering). Maar meer dan een uitleg over een notuleersjabloon werd er niet gegeven. Cursusleider was betrokken en zeer ervaren.

kattelijn

Ik vond de eerste dag het meest zinvol.
Ik vond de eerste dag het meest zinvol.
Ik heb voor timemanagement gekozen om handvatten te krijgen om mijn tijd beter in te delen en hierdoor minder werkdruk te voelen. Dit onderwerp kwam goed aan bod op de eerste dag. Op de tweede dag kwam een korte terugkoppeling van de eerste dag aan bod en werd gevraagd naar ervaringen ten aanzien van het toepassen van de handvatten. Hierna werd naar mijn mening te lang (en zeker niet voor iedereen van toepassing) aandacht besteed aan meer assertief zijn. Sommige mensen kunnen of durven geen nee te zeggen tegen leidinggevende of collega's, waardoor ze te veel hooi op hun vork krijgen. Ik snap dat dit onderdeel aan bod komt, maar zou hier niet 2/3 deel van de dag mee vullen. Ook hadden ik en enkele medestudenten meer behoefte aan handige tools op het gebied van software zoals het toepassen van regels en taken in Outlook. Niet alleen het benoemen van deze tools maar ook laten zien hoe ze werken. Nu werd gezegd zoek zelf maar een filmpje op Youtube waar dit wordt uitgelegd. Ik had ook het idee dat de docent erg geïnteresseerd was in psychologie. Dit vind ik gevaarlijk, omdat hij geen psycholoog is. Hij moet zich naar mijn mening alleen richten op het geven van handvatten ten aanzien van timemanagement.

Ik heb veel geleerd van de algehele opleiding Officemanager HBO in twee jaar tijd. In mijn werk heb ik een goede koppeling kunnen maken. Niet alle modules sloten hier voldoende bij aan, maar toch is... Ik heb veel geleerd van de algehele opleiding Officemanager HBO in twee jaar tijd. In mijn werk heb ik een goede koppeling kunnen maken. Niet alle modules sloten hier voldoende bij aan, maar toch is het goed voor de algehele ontwikkeling. Daarnaast merk je dat het voor docenten lastig is in de les voldoende les te geven en vernieuwde zaken te ''verzinnen''. Veelal komt direct uit het boek, voorbeelden zijn hierbij prettig. De laatste module heb ik gevolgd via E-Learning, dat beviel mij het best. Verder een algeheel goede indruk gekregen van Schoevers en de gedane stof die ik heb opgedaan. Zonde dat er niet altijd voldoende aanmeldingen waren voor een module waardoor je van dag of locatie moest wisselen. Zeker de moeite waard geweest om deze opleiding te volgen, in afwachting van het laatste resultaat toch blij dat het erop zit na twee jaar! :) Op naar het diploma!

Sandra

De training was interessant, met een leuke docent. Die mijn aandacht bij een saai/moeilijk onderwerp, Nederlands, er goed bij wist te houden.

Het lesmateriaal was mooi op tijd op mijn...

Het lesmateriaal was mooi op tijd op mijn adres en ook het online lesmateriaal was ruim voldoende. De lesstof kan ik goed gebruiken in mijn dagelijkse werk.

De eerste locatie (Mercure, Den Haag) was netjes, maar de catering had beter gekund. De 2e locatie (het Marriott, Den Haag) was uitstekend geregeld.

De locaties van alle cursussen zijn voor mij nogal ver weg, maar dat is met alles zo, aangezien ik in West Zeeuws Vlaanderen woon.

Een goede, ervaren docent.
Interessante cursus.
Lesmateriaal sluit goed aan bij de cursus.
Locatie was goed.
Het geleerde in de cursus kan zowel in werk als privé toegepast...
Een goede, ervaren docent.
Interessante cursus.
Lesmateriaal sluit goed aan bij de cursus.
Locatie was goed.
Het geleerde in de cursus kan zowel in werk als privé toegepast worden.