Fijne docent die de lessen goed had voorbereid en altijd ruimte bood voor eigen inbreng en vragen
Margret
Goed te gebruiken
Er veel informatie, voor redelijk beperkte tijd, een extra lesdag had voor mij persoonlijk wel toegevoegd mogen worden. Verder had ik graag iets meer informatie vooraf willen hebben over het...Er veel informatie, voor redelijk beperkte tijd, een extra lesdag had voor mij persoonlijk wel toegevoegd mogen worden. Verder had ik graag iets meer informatie vooraf willen hebben over het opleveren van moduleopdracht. Inhoudelijk is alles erg interessant maar zie erg op tegen de afsluitende moduleopdracht.
Super leuke cursus. lesinhoud is pittig maar zeer relevant. added value voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Tools meegeregen hoe ik me op social media kan profileren.
Marjan
Prima cursus, deskundige leraar!
De leraar was erg deskundig, wel gefocust op leerlingen uit één bedrijf met specifieke vragen, waardoor de andere leerlingen minder aan bod kwamen. Dat was jammer..
Anita
Online lessen. Ongemotiveerd en warrig. Ik zou deze cursus niet online aanbevelen. Hoe de cursus zou zijn op locatie weet ik niet. Hoop dat het dan beter uitkomt.
Ik heb het als zeer storend en vooral lastig ervaren dat de modules steeds werden verschoven omdat er te weinig deelname was of dat ik de keuze had uit een locatie die voor mij meer dan twee uur...Ik heb het als zeer storend en vooral lastig ervaren dat de modules steeds werden verschoven omdat er te weinig deelname was of dat ik de keuze had uit een locatie die voor mij meer dan twee uur heen en terug rijden was. Dat is dus geen optie. OOk vind ik het raar dat ik steeds de optie kreeg om dan te kiezen voor de digitale variant. Terwijl ik duidelijk vooraf had aangeven juist te kiezen voor de klassikale variant.
Marchien
I.v.m. Corona werd de tweede dag online gegeven. Dit vond ik achteraf gezien toch niet ideaal. Notuleertrainingen moeten in mijn beleving fysiek gegeven. De docent heeft er alles aan gedaan...I.v.m. Corona werd de tweede dag online gegeven. Dit vond ik achteraf gezien toch niet ideaal. Notuleertrainingen moeten in mijn beleving fysiek gegeven. De docent heeft er alles aan gedaan om de dag tot een succes te maken, maar toch...
Helma
De eerste module was minder interessant voor me. De 2e module zeker wel en kan ik ook gelijk toepassen op mijn werk.