Conchita

De opleiding is erg interessant en leerzaam. Helaas heb ik de eerste gedeelte online moeten volgen, in verband dat er te weinig aanmelding zou zijn om dit fysiek te kunnen volgen. Voor module twee... De opleiding is erg interessant en leerzaam. Helaas heb ik de eerste gedeelte online moeten volgen, in verband dat er te weinig aanmelding zou zijn om dit fysiek te kunnen volgen. Voor module twee werd ik gebeld om te zeggen dat er weer te weinig aanmelding was voor fysieke begeleiding, helaas voor online ook te weinig aanmelding. Hierdoor kon ik kiezen om een maand te wachten, maar niet met de zekerheid dat het fysiek of online kon zijn, of voor zelfstudie. Ik heb voor het laatste gekozen, zodat ik alles zo snel mogelijk kon afronden, helaas mis ik de begeleiding, fysieke gedeelte/online gedeelte die ik gewend ben van Schoevers.

Kelly

De opleiding is in principe oke en leuk.
Ik vind dat er totaal geen uitleg is als je de opleiding via e-learning volgt. Je wordt aan je lot overgelaten.

Ik heb bij de eerste...
De opleiding is in principe oke en leuk.

Ik heb bij de eerste moduleopdracht opmerkingen gekregen, deze heb ik verbetert in mijn 2e moduleopdracht en ik krijg dan nogmaals terug dat weer niet juist was tegengesproken verhaal.

Reactie Schoevers:

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de opleiding via een e-learning module. We nemen je feedback hierover intern met ons mee. Bedankt voor het delen van je feedback met... Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de opleiding via een e-learning module. We nemen je feedback hierover intern met ons mee. Bedankt voor het delen van je feedback met ons!

Denise

Helaas ben ik tot de conclusie gekomen dat ik de opleiding niet waardevol genoeg vind ten opzichte van het bedrag (€7000,-) wat jullie ervoor vragen. Een aantal docenten voldoen niet aan mijn en... Helaas ben ik tot de conclusie gekomen dat ik de opleiding niet waardevol genoeg vind ten opzichte van het bedrag (€7000,-) wat jullie ervoor vragen. Een aantal docenten voldoen niet aan mijn en mijn mede studenten haar verwachtingen, wat zich dan ook terug laat zien in je eindexamen punt. Ook is de tussentijdse communicatie minimaal en ervaar ik bij eventuele vragen m.b.t. de opleiding weinig tot geen hulp. Mocht er hulp beschikbaar zijn is dat altijd tegen een meerprijs. Helaas zal ik Schoevers dan ook niet aanbevelen.

Reactie Schoevers:

Wat jammer om te lezen, Denise! Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te... Wat jammer om te lezen, Denise! Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te versturen. Een van onze studiebegeleiders kunnen je dan verder assisteren. Het is ook mogelijk via één van onze social media kanalen contact met ons op te nemen, indien wij je verder mogen assisteren.
Schoevers

De module communicatieve vaardigheden was een leerzame module. De docent was zeer ervaren en wist waar ze het over had. De locatie was heel goed met een voortreffelijke uitgebreide lunch.
Er...
Er was niet heel veel parkeerplek.

Reactie Schoevers:

Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren! Bedankt voor het delen van je beoordeling.

Andrea

De opleiding is me goed bevallen. Ik vind het alleen erg jammer dat de betreffende locaties niet de locaties blijken te zijn waarvoor je je inschrijft. Ook had ik me ingeschreven voor een... De opleiding is me goed bevallen. Ik vind het alleen erg jammer dat de betreffende locaties niet de locaties blijken te zijn waarvoor je je inschrijft. Ook had ik me ingeschreven voor een avondopleiding, maar ook dat blijkt in de praktijk niet mogelijk. In plaats van een avond had ik overdag les, waarvoor ik vrije dagen moest opnemen. De locaties waar ik nu de lessen kosten me meer reistijd (en geld) waarvoor ik in 1e instantie had gekozen.

Reactie Schoevers:

Bedankt voor het delen van je review met ons. Allereerst fijn om te lezen dat je tevreden bent over de opleiding.
We kunnen ons goed voorstellen dat je graag fysiek op locatie les krijgt....
We kunnen ons goed voorstellen dat je graag fysiek op locatie les krijgt. Wanneer je hiervoor kiest, proberen we dit zo goed mogelijk naar je voorkeuren in te plannen. Het kan soms voorkomen dat er door te weinig aanmeldingen het een en ander geschoven moet worden, hierdoor kan het dus voorkomen dat je opleiding alleen nog maar op een bepaalde locatie, online via een virtual classroom of e-learning beschikbaar is. Onze excuses hiervoor. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Schoevers

Ik vond een deel van de module heel interessant, maar ik vond een deel ook heel chaotisch en niet heel nuttig... Er werd heel veel gezegd, maar op sommige momenten vroeg je je na een kwartier af wat... Ik vond een deel van de module heel interessant, maar ik vond een deel ook heel chaotisch en niet heel nuttig... Er werd heel veel gezegd, maar op sommige momenten vroeg je je na een kwartier af wat de clue was van het hele verhaal. Ik vond het prima, maar ik zou deze module niet echt aanraden om eerlijk te zijn...

Reactie Schoevers:

Dank je wel voor het achterlaten van een review. Wat jammer om te lezen dat de training niet helemaal aan de verwachtingen heeft voldaan. Goed dat je jouw feedback hierover met ons deelt.
Met...
Schoevers

Fantastische opleiding, interessante modules, goede begeleiding, kortom: TOP!

Reactie Schoevers:

Wat goed om te horen! Bedankt voor je positieve feedback.

Ria

Ik heb een leerzame training gehad met leuke docenten. De groep was ook erg hecht en leuk. Jammer dat de training is afgelopen. Ik heb vooral veel gehad aan de training met de acteur. Ik wacht met... Ik heb een leerzame training gehad met leuke docenten. De groep was ook erg hecht en leuk. Jammer dat de training is afgelopen. Ik heb vooral veel gehad aan de training met de acteur. Ik wacht met belangstelling op mijn certificaat.

Hartelijk dank voor alles.

Reactie Schoevers:

Wat fijn om te horen, Ria! Daar zijn we erg blij mee. Bedankt voor de positieve feedback.

Peter

Erg leuke training met een gezellige trainer die verstand van zaken heeft. Les inhoud is prima te volgen en de locatie en catering zijn erg goed zelfs gratis parkeren. Ik denk dat ik onze... Erg leuke training met een gezellige trainer die verstand van zaken heeft. Les inhoud is prima te volgen en de locatie en catering zijn erg goed zelfs gratis parkeren. Ik denk dat ik onze presentaties nu nog levendiger en mooier kan maken.

Reactie Schoevers:

Wat fijn om te lezen dat je de training als leerzaam en leuk hebt ervaren, Peter! We wensen je heel veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.
Schoevers

Het is een leerzame praktische cursus waarbij veel praktijkvoorbeelden ter sprake zijn gekomen. Prettige docent; zeker de moeite waard!
Deze tweedaagse cursus zou naar mijn mening wel...
Deze tweedaagse cursus zou naar mijn mening wel uitgebreid moeten worden naar 2,5 of 3 dagen of aanpassen naar 4 dagdelen. De leerstof werd er in een groot tempo doorheen gejaagd.

Reactie Schoevers:

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de opleiding. Verder nemen we je feedback intern met ons mee wat betreft de duur van de cursus. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan gerust even... Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de opleiding. Verder nemen we je feedback intern met ons mee wat betreft de duur van de cursus. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op.