Echte specialisten
Beschrijf hier je ervaring
Ik voel me op mijn gemak en merk dat deze specialisten echt weten waar ze het over hebben.
Erg prettige gezichtsbehandeling gehad. Proffecioneel geholpen, veel advies gekregen en mijn huid voelt weer verzorgd aan.
Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!
Prettige ervaring en tevreden over pedicure
Samen met mijn dochter sinds haar 16e samen een behandeling genomen. Ondanks dat ik zeer kritisch ben ben ik altijd zeer tevreden. De benadering door de medewerkers kan ik niet anders omschrijven...
De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar hier kan je...
Aardig personeel, goed advies en fijne laagdrempdluge behandeling :)
Een heerlijke Duo behandeling van de twee Dames Sandra & Ani gehad, dit was echt een uurtje genieten. Het was Super Dames. Gr Harm Berend en Elly
Ik kom al 15 jaar in deze zaak voor pedicure- en schoonheidsbehandeling. De behandelingen zijn professioneel, de medewerkers zijn deskundig en hartelijk.
Mooie en goede resultaten