M. T.

Fijn en met veel aandacht

Beschrijf hier je ervaring

Fijne producten voor de collageen behandeling

Pien

Ontspannend

Beschrijf hier je ervaring

Wenkbrauwen en wimpers geverfd en gezichtsbehandeling, erg tevreden met het resultaat

Ms de jong

Geweldig blij

Beschrijf hier je ervaring

Ben heel erg tevreden er word alke tijd genomen zeer betrokken lipoen pmu

Danielle de Vries

Super tevreden

Beschrijf hier je ervaring

Vandaag geweest voor permanente make up op de wenkbrouwen. Ik werd goed voorbereid, en alles ging in overleg. Ze geeft goed advies en is heel geduldig. De behandeling is qua pijn ook prima te doen.... Vandaag geweest voor permanente make up op de wenkbrouwen. Ik werd goed voorbereid, en alles ging in overleg. Ze geeft goed advies en is heel geduldig. De behandeling is qua pijn ook prima te doen. Super tevreden met het resultaat en ik kan deze salon echt aanbevelen. Zeer professioneel!

Natasja

Super!

Beschrijf hier je ervaring

Hele fijne behandeling. Word goed meegedacht met de kleur en vorm! Ook erg fijn dat van tevoren wordt verdoofd.

Ik heb een permanente make-up behandeling aan de wenkbrauwen laten...

Ik heb een permanente make-up behandeling aan de wenkbrauwen laten aanbrengen.

Anneke Blom

Fantastisch

Beschrijf hier je ervaring

Altijd een behandeling op maat met produkten die mijn huid op dat moment nodig heeft.
Behandeling L3 met wer een prachtig resultaat.

ST

Top!

Beschrijf hier je ervaring

1. Zeer prettige ervaring, huid ziet er na 3x microdermabrasie al veel beter uit. Producten van Babor zijn ook heel fijn.
2. Microdermabrasie

Sofie

Super proffesioneel

Beschrijf hier je ervaring

Hier mijn pmu laten zetten. Pakte niet direct helemaal goed dus ik mocht nog een keer extra. Heel erg fijn!

Felicia

Super!

Beschrijf hier je ervaring

Ik heb mijn permanente make-up laten zetten op mijn wenkbrauwen. Ik vind dat er goed de tijd is genomen en dat alles voor, tijdens en na de behandeling is uitgelegd.

Irene

Gewonnen gezichtsbehandeling

Beschrijf hier je ervaring

Zojuist heb ik mijn gewonnen gezichtsbehandeling gehad.
Dit schoonheidsinstituut is zéér professioneel in haar behandelingen en je komt hier dan ook helemaal ontspannen weg.
Het...
Zojuist heb ik mijn gewonnen gezichtsbehandeling gehad.
Het personeel gaat goed met de verschillende huidtypes om en toont empathie.
Ik kom hier zeker terug voor een fijne behandeling.