Tessa

Vakkundig en een personlijke benadering

Beschrijf hier je ervaring

De behandeling was heerlijk en de produkten hebben mijn huid erg goed verbeterd

Joyce bakker

Relaxed genieten

Beschrijf hier je ervaring

Zowel schoonheidsbehandeling als pedicure behandeling gehad en ben over beide zeer tevreden. Kom hier altijd met veel plezier en word altijd hartelijk ontvangen. Ik ben ook zeer tevreden over de... Zowel schoonheidsbehandeling als pedicure behandeling gehad en ben over beide zeer tevreden. Kom hier altijd met veel plezier en word altijd hartelijk ontvangen. Ik ben ook zeer tevreden over de producten.

AH

Goede en heerlijke behandeling

Beschrijf hier je ervaring

Ik gebruik de producten van abor al jaren. Bevalt goed, nooit allergische reacties. Goede advisering van producten om de hid weer een prettig gevoel te geven. Schoonheidsspecialistes zijn prettig... Ik gebruik de producten van abor al jaren. Bevalt goed, nooit allergische reacties. Goede advisering van producten om de hid weer een prettig gevoel te geven. Schoonheidsspecialistes zijn prettig in de omgang en erg aardig.

Shirley

Ontspannend

Beschrijf hier je ervaring

Goed ontvangen. Ik heb een heerlijke gezichtsbehandeling gehad met een massage.

Marjan

Heerlijk ontspanning

Erg goed geholpen, professioneel

Anita

Comfortabel en zorgvuldig

Beschrijf hier je ervaring

Pmu wenkbrauwen opfrissen. Geweldig mooi bijgewerkt. Nagenoeg pijnloos. Hele behandeling topklasse.

Morwarid shirali

Relaxed en geweldig!

Beschrijf hier je ervaring

Ik heb een pmu behandeling ondergaan voor mijn wenkbrauwen. Erg tevreden er word hygiënisch behandeld met veel zorg en professionaliteit. Ook kijken ze echt naar de vorm van je gezicht in... Ik heb een pmu behandeling ondergaan voor mijn wenkbrauwen. Erg tevreden er word hygiënisch behandeld met veel zorg en professionaliteit. Ook kijken ze echt naar de vorm van je gezicht in combinatie met je wenkbrauwen.

Yezijin

Zeer comfortabel.

Beschrijf hier je ervaring

heel natuurlijk, resultaat ziet er goed uit

Jan Willem en Mirjam

We hebben een heerlijke duo behandeling gehad! Kundige en rustige medewerkers.

Beschrijf hier je ervaring

We hebben een uitgebreide gezichts en decoleté massage gehad. Een masker en uiteindelijk prachtige make up.

Engelhart

Goed werk vericht

Beschrijf hier je ervaring

Wie mooi wil zijn moet soms een beetje pijn lijden