Zitter

Oplichters 1e klas

Reactie Schoonmaak Student:

Vervelend dat u het zo ervaart. Echter hebben wij na het voorstellen van de hulp niets meer van u vernomen. Wij hebben dan ook nooit de mogelijkheid gehad om voor u verder te zoeken. Wij hebben... Vervelend dat u het zo ervaart. Echter hebben wij na het voorstellen van de hulp niets meer van u vernomen. Wij hebben dan ook nooit de mogelijkheid gehad om voor u verder te zoeken. Wij hebben tussentijds wel gemaild voor een update maar niets van u gehoord. Had u dit tijdig doorgegeven hadden wij voor u verder zoeken.

Scheltens

Nooit hulp op komen dagen

Reactie Schoonmaak Student:

Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over onze service. De kandidaat heeft ons ook aangegeven beschikbaar te zijn. Hier gaan wij dan ook vanuit. We betreuren het dat de kandidaat niet is... Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over onze service. De kandidaat heeft ons ook aangegeven beschikbaar te zijn. Hier gaan wij dan ook vanuit. We betreuren het dat de kandidaat niet is komen opdagen. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede matcht te maken. U heeft aangegeven te willen stoppen. Echter geven wij een garantie op de aanvraag zodat wij zonder extra kosten voor u opzoek kunnen blijven. Mocht u zich bedenken horen we het dan ook graag van u.

Goede bedrijf

Bedankt voor uw review

Nijsten

LNDK

Reactie Schoonmaak Student:

We vinden het erg jammer dat u zo negatief bent over de dienst die wij hebben geleverd. Wij maken het mogelijk om vanuit uw stoel een aanvraag in te dienen. Met de aanvraag geeft u ons een opdracht... We vinden het erg jammer dat u zo negatief bent over de dienst die wij hebben geleverd. Wij maken het mogelijk om vanuit uw stoel een aanvraag in te dienen. Met de aanvraag geeft u ons een opdracht om voor u opzoek te gaan. Wij zoeken vervolgens een kandidaat met de door u opgegeven eisen/wensen. Uiteraard zullen wij ons best doen om u alsnog zo spoedig mogelijk te voorzien.

heitman

Goede schoonmaker

Bedankt voor uw review!

Johan

We wilden kijken wat er beschikbaar was. Nu ben ik blijkbaar meteen aangemeld en zitten we er aan vast. Meteen een rekening van 50 euro. 1 iemand melde zich aan echter die wou niet meer al voordat... We wilden kijken wat er beschikbaar was. Nu ben ik blijkbaar meteen aangemeld en zitten we er aan vast. Meteen een rekening van 50 euro. 1 iemand melde zich aan echter die wou niet meer al voordat ze ooit was geweest. Dit is oplichting!!

Uw ervaring

De addertjes onder het gras ook tonen, waar wordt gesproken over 50 euro??

Reactie Schoonmaak Student:

U heeft een aanvraag via onze website ingediend. Hiermee heeft u ons de opdracht gegeven om voor u opzoek te gaan. Dit betekend dat zodra wij gegevens leveren u een factuur kunt verwachten. Dit... U heeft een aanvraag via onze website ingediend. Hiermee heeft u ons de opdracht gegeven om voor u opzoek te gaan. Dit betekend dat zodra wij gegevens leveren u een factuur kunt verwachten. Dit geven wij ook op onze website. Het is bij ons niet mogelijk om te kiezen uit verschillende hulp. Indien de hulp niet bevalt zoeken wij uiteraard een nieuwe kandidaat binnen uw garantie. Daarnaast vinden wij de manier waarop u met ons heeft gecommuniceerd erg vervelend. En betreuren het. Wij doen hebben ons gedaan om u te kunnen voorzien van een goede hulp. Wij hopen dat u elders een hulp kunt vinden.

Verschrikkelijk!! Je zit direct een jaar vast. PAS OP met aanmelden. Ze zorgen op een slinkse manier dat je niet gebruik kunt maken van je herroepingsrecht! Als je wilt annuleren moet je eerst even... Verschrikkelijk!! Je zit direct een jaar vast. PAS OP met aanmelden. Ze zorgen op een slinkse manier dat je niet gebruik kunt maken van je herroepingsrecht! Als je wilt annuleren moet je eerst even een bedrag van €46,50 betalen. Van klantenservice hebben ze ook niet gehoord want je kunt ze niet eens bellen.

Teleurgesteld

Reactie Schoonmaak Student:

Vervelend dat u het zo heeft ervaren en de eerste twee hulpen niet hebben geleid tot een langdurige samenwerking. Op dit moment zijn wij hard voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat voor u.

Reactie Schoonmaak Student:

Na twee weken zoeken hebben wij u op de hoogte gebracht dat wij niemand voor uw aanvraag hebben kunnen vinden. Daar wij nog geen enkel voorstel hebben gedaan hoeft u ook niet te betalen. U heeft... Na twee weken zoeken hebben wij u op de hoogte gebracht dat wij niemand voor uw aanvraag hebben kunnen vinden. Daar wij nog geen enkel voorstel hebben gedaan hoeft u ook niet te betalen. U heeft aangegeven dat wij verder mogen zoeken tot wij wel een kandidaat hebben gevonden. Helaas duurt dit dus al langere tijd. Het kan een enkele keer voorkomen dat wij langere tijd geen beschikbare hulp hebben voor uw specifieke aanvraag. Gelukkig is dit ook echt een uitzondering. Maar zolang wij geen enkel voorstel hebben gedaan, hoeft u ons ook niet te betalen en bent u vrij om uw aanvraag in te trekken.