Marike

Voornamelijk bemiddeling met NIET studenten

Reactie Schoonmaak Student:

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent en al enige tijd zonder hulp zit. We zijn momenteel hard op zoek naar een nieuwe kandidaat die aan uw eisen voldoet en hopen deze op korte termijn aan... Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent en al enige tijd zonder hulp zit. We zijn momenteel hard op zoek naar een nieuwe kandidaat die aan uw eisen voldoet en hopen deze op korte termijn aan u voor te kunnen stellen.

klara

Niet nettjes

Reactie Schoonmaak Student:

Schoonmaak-student.nl en en ikzoekeenschoonmaakster zijn verschillende afdelingen binnen hetzelfde bedrijf. Echter gaat het om twee verschillende websites waar u twee verschillende aanvragen heeft... Schoonmaak-student.nl en en ikzoekeenschoonmaakster zijn verschillende afdelingen binnen hetzelfde bedrijf. Echter gaat het om twee verschillende websites waar u twee verschillende aanvragen heeft ingediend. Op het moment dat wij een aanvraag ontvangen, nemen we deze door en starten we een zoektocht op. Als we bij uw tweede aanvraag hadden gezien dat we al voor u aan de slag waren, hadden we uw aanvraag uiteraard niet in behandeling genomen om dubbele kosten te voorkomen. Het is echter niet zo dat dit voor ons direct duidelijk wordt. U heeft de aanvragen een week uit elkaar ingediend, wat betekent dat deze ook op andere momenten door ons zijn gezien en verwerkt. We hadden graag gezien dat dit anders was verlopen!

Rood

Verhuizing en ik moet nog steeds betalen

Reactie Schoonmaak Student:

Wij vinden het vervelend dat er onduidelijkheid is over onze factuur en wij begrijpen uw standpunt. Onze factuur heeft echter betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de... Wij vinden het vervelend dat er onduidelijkheid is over onze factuur en wij begrijpen uw standpunt. Onze factuur heeft echter betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer dat u gegevens van een kandidaat heeft ontvangen. Wij trekken uw aanvraag en bijbehorende factuur bij grote uitzondering in, ondanks het feit dat wij kosten hebben gemaakt bij het zoeken naar een geschikte hulp voor u.

Bosman

Ze laten je betalen en niemand komt

Reactie Schoonmaak Student:

Erg vervelend dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. U heeft bij ons nog tot en met 05-11-2019 garantie, wij kunnen tot deze datum voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat zonder dat u... Erg vervelend dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. U heeft bij ons nog tot en met 05-11-2019 garantie, wij kunnen tot deze datum voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat zonder dat u extra kosten dient te voldoen.

de Boer

Snel gematched, leuk kennismakings gesprek gehad.

Haasnoot

Hulp nodig , denk aan een student !