Stegenga

Prive

Reactie Schoonmaak Student:

Wat goed om te lezen, bedankt!

van Huet

Opzeggen

Reactie Schoonmaak Student:

U heeft ons op 28-6-2018 de opdracht gegeven om voor u op zoek te gaan naar een hulp. Wij hebben uw aanvraag serieus genomen en zijn gelijk voor u op zoek gegaan. Op 3 juli hebben wij de eerste... U heeft ons op 28-6-2018 de opdracht gegeven om voor u op zoek te gaan naar een hulp. Wij hebben uw aanvraag serieus genomen en zijn gelijk voor u op zoek gegaan. Op 3 juli hebben wij de eerste kandidaat aan u voorgesteld. Om deze reden heeft u ook een factuur gekregen voor de bemiddelingskosten. Wij hebben hebben u hier ook over gemaild.

IJke Stegenga

Ik had aanvraag gedaan vanaf het begin keurig .Alles volgens de afspraken
in heel goede sfeer binnen twee dagen geschikte kandidaat.Eerlijk en beleeft

Uw ervaring

U spreekt in uw opening van een kleine eigen bijdrage van de gewerkte uren
Waarom zegt u niet hoeveel dat is direkter .

van sliedregt

Snel en duidelijk

Schoonmaakhulp

Valt erg tegen

Reactie Schoonmaak Student:

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer dat u het zo ervaart. Wel willen we aangeven dat u een schoonmaak student heeft aangevraagd voor €10 per uur. Dit zijn geen mensen die dit als beroep... Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer dat u het zo ervaart. Wel willen we aangeven dat u een schoonmaak student heeft aangevraagd voor €10 per uur. Dit zijn geen mensen die dit als beroep doen, maar mensen die u voor een kleine vergoeding een handje willen helpen met het huishouden. Het is zeker niet de bedoeling dat er om opslag gevraagd wordt, en u hoeft hier ook zeker niet mee in te stemmen. We hopen ook dat de volgende kandidaat beter bevalt.