Komt Schulte Energie & Techniek haar afspraken na?
Werd er adequaat en deskundig antwoord gegeven op uw vragen?
Hoe heeft u de uitvoering van de werkzaamheden ervaren?
Voldeed de offerte aan uw wensen en eisen?

R.G. Oude Engberink

Uitstekend !

Hoe heeft u de werkwijze en communicatie van Schulte Energie & Techniek in het offertetraject ervaren?

Ook prima.

Koen

Professioneel en to the point

Super

Ronald van de Riet

Het bedrijf werkt secuur en professioneel. Dat is te merken aan zowel de communicatie, uitleg werkzaamheden van te voren, uitvoering en nazorg.

Prima uitleg met uitvoerige offerte

Peter Leuwerink

Schulte reageert snel op offerte aanvraag en geeft een uitgebreide beschrijving.

Offertetraject liep erg soepel. Geen poespas gewoon helder.

Brummelhuis

Snel en accuraat

Zeer prettig

Gerben Scherphof

Zeer goed bedrijf, duidelijk afspraken en netjes geleverd

Zeer positief

F. Bakhuis

Onze ervaring is dat de zonnepanelen bij ons niet goed zijn gelegd en dat vinden wij heel jammer. Het is ook bevestigd door jullie dat de panelen niet goed liggen. Ze zijn 16 juni gelegd en helaas... Onze ervaring is dat de zonnepanelen bij ons niet goed zijn gelegd en dat vinden wij heel jammer. Het is ook bevestigd door jullie dat de panelen niet goed liggen. Ze zijn 16 juni gelegd en helaas tot op heden is het nog niet opgelost! Wel vragen ze om de panelen te betalen maar wij zijn van mening dat het eerst moet zijn opgelost. Wel hebben we een deel overgemaakt en niet de 99% waar jullie op aandringen.

Offerte zeer goed en deskundig uitleg. Werkwijze niet netjes. Zo lang wachten op een oplossing

VvE Harmonium Denekamp

Goed tot zeer goed

Uitstekend

Gerrit Plevier

Zeer goed. Vakkundig en correct.

Prettig.

Henk Frielinck

Goed bedrijf, komt afspraken goed na

Goed en snel afspraak