Komt Schulte Energie & Techniek haar afspraken na?
Werd er adequaat en deskundig antwoord gegeven op uw vragen?
Hoe heeft u de uitvoering van de werkzaamheden ervaren?
Voldeed de offerte aan uw wensen en eisen?

Engbers

Goed, snel, correct, prijs goed.

Hoe heeft u de werkwijze en communicatie van Schulte Energie & Techniek in het offertetraject ervaren?

Prettig en persoonlijk.

Wouter Hoppenbrouwer

Persoonlijk, snelle communicatie, panelen netjes geïnstalleerd en administratief juist en overzichtelijk.

Zeer prettig. De offerte had wat mij betreft wel iets gespecificeerder gemogen. De totaalprijs geeft iets minder inzicht in de opbouw van de onderdelen.

Matthieu Niehuis

Ik vind uit ervaring dat ik goed behandeld ben

Ik ben super tevreden over de communicatie/iwerkwijze en personeel van Schulte

F.Endeman

Beetje traag

Mark Beernink

Onze ervaring met Schulte Energie en Techniek was erg goed, kan niets opnoemen wat tegen viel. Duidelijke communicatie, heldere offerte en vlotte uitvoering.

Duidelijk, correct en tijdig.

Witziers

Aanschaf en plaatsing zonnepanelen

snel, kundig,

Herman Schabbink

Correct en alles in overleg uitgevoerd.

Redelijk goed. Jammer dat het coronatijd is en het persoonlijk contact hierdoor minder was. “Redelijk goed” zou dan goed zijn geweest. Qua maatvoering waren er bij de montage wat verschillen tov op... Redelijk goed. Jammer dat het coronatijd is en het persoonlijk contact hierdoor minder was. “Redelijk goed” zou dan goed zijn geweest. Qua maatvoering waren er bij de montage wat verschillen tov op papier.

Hinfelaar

Zeer plezierig

Zorgvuldig, deskundig

Gerard Schulte

We zijn prima behandeld in de afwerking van de opdracht, ook de monteurs hebben prima werk geleverd, waren netjes en beleefd.

Gemoedelijk, duidelijk en eerlijk over mogelijkheden

Chocolaterie van Zutphen

Professioneel en correct