Komt Schulte Energie & Techniek haar afspraken na?
Werd er adequaat en deskundig antwoord gegeven op uw vragen?
Hoe heeft u de uitvoering van de werkzaamheden ervaren?
Voldeed de offerte aan uw wensen en eisen?

Zeer prettig, uw personeel gaf vertrouwen, ruimte om mee te denken. Meestal ben ik totaal gestrest, uit me'n doen na die tijd; maar nu voelde het als ik heb mezelf een prachtig cadeau gegeven. Rust... Zeer prettig, uw personeel gaf vertrouwen, ruimte om mee te denken. Meestal ben ik totaal gestrest, uit me'n doen na die tijd; maar nu voelde het als ik heb mezelf een prachtig cadeau gegeven. Rust en dankbaar voor hoe er gewerkt werd en het resultaat. Ziet er mooi uit. jammer dat de energiemaatschappij zo moeilijk deed, nu zo'n 68 Kw aan hun geschonken. Hopelijk zijn ze er blij mee. mijn bijdrage aan duurzaam leven in nederland.

Hoe heeft u de werkwijze en communicatie van Schulte Energie & Techniek in het offertetraject ervaren?

staat al veel hierboven over de werkwijze.
De communicatie, verliep prima, er was ruimte om nog vragen te stellen en dat vond ik prettig. steeds werd ik vriendelijk te woord gestaan. staat al veel hierboven over de werkwijze.
Wat bedoelt u met aanvullende diensten?

Goede voorlichting
goede uitvoering

Wim Beutr

Prima bedrijf. Afspraken worden correct nagekomen. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Werk vlot en deskundig uitgevoerd.

Werkwijze en communicatie als prettig en constructief ervaren. Goede voorlichting over de producten. Daarnaast open en transparant.

Daphne Oude Wolcherink

Prima ervaring. Goede afspraken. Snelle levering.

Prima. Meeste contact via mail.

Tonny Otten

Tijdens gesprek goed voorgelicht over de mogelijkheden.
Heel goed advies over de te kiezen installatie t.w. omvormer en uitvoering panelen.
Als heel belangrijk ervaren de afspraak om...
Tijdens gesprek goed voorgelicht over de mogelijkheden.
Als heel belangrijk ervaren de afspraak om ter plaatse te bekijken en adviseren hoe e.e.a. uitgevoerd kan worden in tegenstelling tot de andere aanbieders die d.m.v. mail contact corresponderen en aanbieden.

Werkwijze en communicatie heel positief van het hele traject ook m.b.t. het mailcontact over vragen met Tim.

Hard en nauwkeurig werkende werknemers.
Alles netjes afgewerkt en...

Hard en nauwkeurig werkende werknemers.
Alles netjes afgewerkt en opgeruimd.

PGP Consultancy & Trading

Prima ervaring. Werk is verricht volgens afspraak en keurig opgeleverd zonder vertraging of problemen.

goed.

Herma

Zeer persoonlijke benadering. Vriendelijke uitstraling. Goed werk. Problemen worden opgelost.

Zeer persoonlijk. Goede afspraken. Offerte duidelijk.

Ben Kroeze

Over het algemeen goed. Echter, het is mogelijk om de prestaties op laptop en mobiel
en in de meterkast te zien. Jammer dat er geen 10 minuten is uitgetrokken om mij dit
uit te...
uit te leggen en waar mogelijk te installeren. Ik heb inmiddels wel het e.e.a. voor elkaar,
alleen op de mobiel lukt nog steeds niet

Goed, duidelijk en correct

Jan Elshoff

Samenwerking en overleg was zeer positief en meedenkend.

Het eerste voorstel kon je maar één antwoord op geven. Dat was zonder of met Optimizer.
Het 2e voorstel kwam via concurrentie boven water, waar we uiteindelijk ook snel tot overeenstemming kwamen.

Prima, afspraken zijn goed nagekomen.
Minimaal minpuntje, de omvormer zit niet exact waterpas aan de muur.
Aftersales kan iets beter, voicemail ingesproken bij T.S. Maar niet terug gebeld.