Komt Schulte Energie & Techniek haar afspraken na?
Werd er adequaat en deskundig antwoord gegeven op uw vragen?
Hoe heeft u de uitvoering van de werkzaamheden ervaren?
Voldeed de offerte aan uw wensen en eisen?

H. de Mare

Positief en vlot.

Hoe heeft u de werkwijze en communicatie van Schulte Energie & Techniek in het offertetraject ervaren?

Offerte traject zeer voortvarend aangepakt en dat heeft bij ons ook de doorslag gegeven.
Gelijk bij het eerste gesprek kregen we twee offertes op basis van informatie die van internet geplukt was. Zeer goed.

Correcte uitvoering van de afspraken. Zeer nette en zorgvuldige uitvoering door de mede werkers.
Ook administratieve afhandeling is prima verlopen, was\goed voorbereid.

Offerte traject is prima verlopen, hierover geen commentaar
Had gedurende het jaar een belangstellend telefoontje verwacht, after sales handeling

Goede service en kwaliteit!

Punctueel en snel.

Peter Kamp

Goed bedrijf deskundig personnel
Vak mensen werken goed georganiseerd.
Luisteren naar de Klantenservice

Goed duidelijk offerte.
Makkelijk zaken aan te passen

Rob V

Deskundig en alles netjes volgens afspraak uitgevoerd.

Uitstekend

Joost Boere

Plaatsing van zonnepanelen, en verplaatsen van een al aanwezige set.

Goed. De aanvraag was netjes gelezen en er werden zinnige alternatieven geboden.

G.Damink

Klantvriendelijk - correct

Duidelijk en prima communicatie

Robert Kronenburg

De plaatsing van de zonnepanelen was de eerste keer dat we in contact kwamen met dit bedrijf. We woonden giervoor in Duitsland en sinds maart 2016 in Denekamp

Dit is zeer goed verlopen, netjes en beleefd.

Prima bedrijf, schakelt snel.
aanbevelenswaardig

Stroot

Voor ons was het spannend om een energie neutraal huis te bouwen waarbij de toe te passen installaties een belangrijke rol zouden spelen bij de realisatie van dit plan. We vinden dat er door Schulte... Voor ons was het spannend om een energie neutraal huis te bouwen waarbij de toe te passen installaties een belangrijke rol zouden spelen bij de realisatie van dit plan. We vinden dat er door Schulte goed is meegedacht en geadviseerd om tot een goed resultaat te komen.

Meedenkend en onderbouwde adviezen.