GEWOON GEWELG
Reactie Schuttingposter.nl:
Goed om te horen dat alles naar wens is. Bedankt voor het invullen van de vragenlijst en je uitstekende beoordeling. We wensen je veel en lang plezier van je nieuwe uitzicht!
Vriendelijke groet,...
Vriendelijke groet,...
Hartelijk dank voor deze mooie review en heel veel plezier van je poster!
We kijken met veel plezier terug op jullie bezoek aan onze showroom. Alles werd duidelijk met de proefstrook en het resultaat is fantastisch! De foto's kun je bekijken bij de projecten op onze site:...
Dankjewel voor deze goede review. Hier worden we blij van bij Schuttingposter.nl. We doen ons uiterste best om vragen zo snel en uitgebreid mogelijk te beantwoorden via mail, chat of telefoon en het...
Hartelijk dank voor het invullen van onze review. Erg leuk om te horen dat alle posters na jaren nog steeds mooi zijn. Deze laatste poster is ook weer een super mooie, vind ik ook! Groetjes, Dorien
Onze hartelijke dank voor je uitstekende review! We vinden het fijn dat alles naar tevredenheid was en wensen je lang plezier van je nieuwe uitzicht! Vriendelijke groeten, Dorien
Bedankt voor het invullen van ons vragenlijstje en we zijn erg blij met je uitstekende beoordeling. Vriendelijke groeten, Dorien
Hartelijk dank voor je uitstekende beoordeling van onze dienstverlening. We wensen je veel en lang plezier van je opgespannen canvas schilderij voor binnen! Vriendelijke groet, Dorien