Poster kwaliteit viel me toch tegen had m scherper verwacht
Els Cramer
Els Jochems
Positief . Wat ik heel fijn vindt is dat je een voorbeeld van hoe het eruit gaat zien kunt aanvragen . Snelle levering , poster is prachtig , ziet er zo echt uit en een goede kwaliteit ! Ben heel...Positief . Wat ik heel fijn vindt is dat je een voorbeeld van hoe het eruit gaat zien kunt aanvragen . Snelle levering , poster is prachtig , ziet er zo echt uit en een goede kwaliteit ! Ben heel tevreden !
Carla Vosselman
Zeer positief. Heel fijn om maat van de poster zelfvertrouwen kunnen aanpassen.
Bas Veerman
Buitengewoon goed
Sabina Kapias
Sandra
Snelle reactie en zeer klantvriendelijk
Patries
Heel goede ervaring. Mijn foto was niet scherp genoeg. Via mailcontact vroegen ze om de originele foto. Deze was wel goed. En het resultaat is prachtig. Een blijvende herinnering aan een...Heel goede ervaring. Mijn foto was niet scherp genoeg. Via mailcontact vroegen ze om de originele foto. Deze was wel goed. En het resultaat is prachtig. Een blijvende herinnering aan een heerlijke vakantie.
annelies Hamerlinck
Ik was op zoek naar bevestigingsmateriaal voor een oudere schuttingposter. op de website goede opties kunnen vinden en een keuze gemaakt.