Kwaliteit van de poster

Jgm Janssen

Prima service , goed verpakt.
Mooie echte kleuren

Betsy Geersheuvels

We zijn zeer tevreden over de poster.

Reactie Schuttingposter.nl:

Heel fijn om te lezen! Bedankt voor je mooie beoordeling. We wensen jullie nog veel en lang plezier van je nieuwe uitzicht!

Jan van der Zee

In een woord geweldig!! We zijn echt gastvrij ontvangen in de showroom en alles is haar fijn uitgelegd. Nadat de bestelling gedaan was is de poster echt heel snel geleverd! Persoonlijke benadering,... In een woord geweldig!! We zijn echt gastvrij ontvangen in de showroom en alles is haar fijn uitgelegd. Nadat de bestelling gedaan was is de poster echt heel snel geleverd! Persoonlijke benadering, echt een TOP bedrijf.

Reactie Schuttingposter.nl:

Dankjewel voor je geweldige review. We maken graag samen met de klant een mooi uitzicht in de tuin en vinden het leuk om tijdens het showroombezoek verschillende voorbeelden te maken. De keuze wordt... Dankjewel voor je geweldige review. We maken graag samen met de klant een mooi uitzicht in de tuin en vinden het leuk om tijdens het showroombezoek verschillende voorbeelden te maken. De keuze wordt dan een stuk eenvoudiger.

Donna Meerveld

Helemaal top. Eerst heen en weer gemaild voor advies, super aardig en oprecht geïnteresseerden. Daarna op hun advies besteld. En geweldig resultaat.

Reactie Schuttingposter.nl:

Bedankt voor je leuke review! Het is fijn om dit terug te lezen!

Tineke Bos

Wat een verbetering en diepte in onze klein tuintje, echt heel blij mee!!

jos huijbregts

Goed advies en goede matriaal heb ook de showroom gezien ziet er goeden netjes uit

Reactie Schuttingposter.nl:

Dankjewel voor je uitstekende review Jos! De koffie was ook goed he :). Fijn dat jullie even langs gekomen zijn en alles naar tevredenheid is afgewerkt. We wensen je veel plezier van je nieuwe... Dankjewel voor je uitstekende review Jos! De koffie was ook goed he :). Fijn dat jullie even langs gekomen zijn en alles naar tevredenheid is afgewerkt. We wensen je veel plezier van je nieuwe uitzicht. En zien een foto graag tegemoet.