Kwaliteit van de poster

H. van Leeuwen

Contact gehad via de mail over de kwaliteit van mijn foto en over evt. opties om het venster aan te passen. Alle vragen werden snel, vriendelijk en vakkundig beantwoord en de aanpassingen werden via... Contact gehad via de mail over de kwaliteit van mijn foto en over evt. opties om het venster aan te passen. Alle vragen werden snel, vriendelijk en vakkundig beantwoord en de aanpassingen werden via foto's terug gestuurd om zelf te kunnen beoordelen.

Reactie Schuttingposter.nl:

Bedankt voor deze uitgebreide en uitstekende beoordeling πŸ‘Œ.

Monique Kuipers

Erg goed en persoonlijk!

Reactie Schuttingposter.nl:

Fijn dat je onze vragenlijst hebt ingevuld! We worden blij van deze uitstekende beoordeling 😊😊😊.

P Dijkstra

Prima ervaring met het bedrijf.
Ook als je wat speciaals wilt wordt er met je meegedacht en de order word perfect uitgevoerd.

Dankjewel πŸ˜ŠπŸ‘Œ.

Loekben marianne

In een woord Super....eerste keus en doen. Goede info op elk gebied. Klantvriendelijk en meedenken. Veel keuze en mogelijkheden.
Hartelijk bezoek. Goede aankoop.
Heel tevreden. Groet...
Hartelijk bezoek. Goede aankoop.
Heel tevreden. Groet emile......
Qe gaan extra genieten van onze tuin

Reactie Schuttingposter.nl:

Beetje late reactie van ons op deze geweldige beoordeling. We hebben wat storingen gehad, vandaar. Erg blij met je review en dat je zo tevreden bent πŸ‘ŒπŸ˜Š.

H Sl

Een prima levering en service, ook een goede terugkoppeling mbt het afsnijden van de schuttingposter!