In samenspraak goed overleg over bevestigen
Reactie Schuttingposter.nl:
Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst. Fijn dat alles naar wens is. Je mail werd inderdaad niet direct beantwoord; reden was dat er meer tijd nodig was om tot het perfecte voorbeeld...
Graag gedaan. Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst en de uitstekende beoordeling. Fijn dat alles naar wens is. We wensen je veel en lang plezier van je nieuwe uitzicht.
Heel graag gedaan :). We gaan voor maatwerk tot en met de laatste ring !
Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst. Fijn dat alles naar wens is. We wensen je veel en lang plezier van je nieuwe uitzicht. En graag tot een volgende keer!