Kwaliteit van de poster

Cees de Wit

Vanaf eerste keer steeds goed kontakt en ook met verdere afspraken,
levering en kwaliteit overeenkomstig afspraken

A Schuurkamp

Prima service. Bij vragen kreeg ik gelijk en duidelijk antwoord.

Peter-Paul Kusters

Onze ervaring met schuttingposters.nl zijn zeer goed. Was onze 1e ervaring. Voor dat we de bestelling gemaakt hadden we enkele vragen en na een paar keer over en weer gemaild. We besloten en de... Onze ervaring met schuttingposters.nl zijn zeer goed. Was onze 1e ervaring. Voor dat we de bestelling gemaakt hadden we enkele vragen en na een paar keer over en weer gemaild. We besloten en de bestelling geplaatst. Binnen enkele dagen kregen we bericht dat het klaar lag en het konden ophalen.

J.Eeftens

Vriendelijke mensen, zeer behulpzaam , goede uitleg en een heel mooie poster.

Johan Vissers

Goed mee gedacht. En al zelf beoordeeld dat de poster niet 100% is, dus als deze niet bevalt mag ik terug komen. Maar ik ben er super content mee!

Reactie Schuttingposter.nl:

Hallo J., fijn te horen dat de poster naar tevredenheid hangt. Veel plezier met je gave uitzicht op Trollstigen. Gr. Dorien

P.eter F v.d. Boogaard

Bij Bloem en Tuin de poster uitgezocht, aangekocht, ondervoorbehoud dat ie zou staan. Naderhand afgesproken dat ik de poster zelf terug zou brengen en een foto van de tuin. De foto werd vergroot. En... Bij Bloem en Tuin de poster uitgezocht, aangekocht, ondervoorbehoud dat ie zou staan. Naderhand afgesproken dat ik de poster zelf terug zou brengen en een foto van de tuin. De foto werd vergroot. En zo is ie gemaakt. Allemaal in goed overleg.

Corine Somers

Gied email contact gehad.
Netjes geholpen

Wil van der made

Een mooi product, netjes behandeld en snel.

Joke van Gent

Snelle adequate afhandeling. Het door mij teveel betaalde bedrag werd meteen teruggestort zonder dat ik daar om had hoeven vragen.