Kwaliteit van de poster

Nathalie Lakeman

De levering was wel later dan verwacht, maar men hield ons goed op de hoogte van het proces.

Koelemij G.

Besteld via internet. Redelijke levertijd. Melding van wanneer geleverd wordt kan beter.
Tekst ophangsysteem was foutief, inmiddels gemeld en door jullie gecorrigeerd.
Overigens zeer...
Tekst ophangsysteem was foutief, inmiddels gemeld en door jullie gecorrigeerd.
Overigens zeer tevreden met kwaliteit.

Reactie Schuttingposter.nl:

Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst en beoordelen van onze webwinkel. De beschrijving van de bevestiging is inderdaad direct aangepast. We waarderen het dat u hierover snel contact... Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst en beoordelen van onze webwinkel. De beschrijving van de bevestiging is inderdaad direct aangepast. We waarderen het dat u hierover snel contact heb opgenomen. De communicatie over de levertijd was niet 100% volledig: ook hier hebben we verbetering in aangebracht en we streven er naar hierover alleen nog positieve feedback te ontvangen. Wij wensen u lang plezier van uw tuinposter met de Waterval.

John Quadflieg

(Bewerkt)

Bestelling ging uitstekend maar de aflevering was niet zo goed ik heb van jullie geen e mailtje ontvangen van op welke dag geleverd werd en was dus niet thuis waardoor de poster 2 deuren verder... Bestelling ging uitstekend maar de aflevering was niet zo goed ik heb van jullie geen e mailtje ontvangen van op welke dag geleverd werd en was dus niet thuis waardoor de poster 2 deuren verder werd bezorgd en het briefje van bezorgen bij mijn buren in de bus werd gedaan (dit ligt niet aan jullie maar UPC ) dus na anderhalve dag kwamen ze bij mij aan de deur de poster brengen .

Tjitske Kootstra

Prima kwaliteit netjes afgewerkt en op tijd afgeleverd

Reactie Schuttingposter.nl:

Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst. We hopen dat je lang plezier zult hebben van je nieuwe uitzicht op het Griekse straatje! Leuk dat je ons een foto stuurde... we zien altijd... Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst. We hopen dat je lang plezier zult hebben van je nieuwe uitzicht op het Griekse straatje! Leuk dat je ons een foto stuurde... we zien altijd graag hoe de posters een muur verfraaien :)

E. Hulsman

Alles online gedaan, maar werd wel op de hoogte gehouden van de stand van zaken

Marjan Streefkerk

Prettig contact met Schuttingposter. Denken goed mee en leuk dat je een beeld kunt krijgen van het uiteindelijke resultaat.
Werkelijkheid voldoet ook aan de verwachting.

O.H. Snip

Zeer goed geholpen en snelle levering. prachtige poster op lamellen gekocht, zeer tevreden.

Manders

We zijn zeer klantvriendelijk geholpen, wat voor mij de eerste belangrijkste stap is. Ik heb telefonisch contact opgenomen en van daaruit besloten verder te gaan met het uitzoeken en bestellen van... We zijn zeer klantvriendelijk geholpen, wat voor mij de eerste belangrijkste stap is. Ik heb telefonisch contact opgenomen en van daaruit besloten verder te gaan met het uitzoeken en bestellen van de poster.

Martha Vlastuin

Met veel zorg en aandacht werd de poster met eigen foto samengesteld.
Uitstekende communicatie daarover, niet alleen per e-mail, maar ook telefonisch.