Kwaliteit van de poster

Marian Kuzee

Mooie posters.
Jammer dat het bevestigingsmateriaal niet compleet is.
Ik hoop dat het nog opgestuurd wordt, zoals beloofd na telefoontje.

Reactie Schuttingposter.nl:

Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst en de mooie foto's van de posters!

Goudsmits

Wij hebben al meerdere posters van jullie gehad en ook verschillende mensen naar jullie gestuurd. Altijd tevreden ook de mensen die wij doorgestuurd hebben.

Reactie Schuttingposter.nl:

Hartelijk dank voor jullie uitstekende beoordeling en goede suggestie voor weer een andere manier van bevestiging. Als het mogelijk is ontvangen wij graag een foto van de poster!

Jeannette Crooijmans

Voordat we overgingen tot bestellen hadden we een aantal vragen via email.
We kregen steeds snel en zorgvuldig antwoord en geen moeite was teveel.
Hierdoor hadden we al meteen vertrouwen...
Voordat we overgingen tot bestellen hadden we een aantal vragen via email.
We kregen steeds snel en zorgvuldig antwoord en geen moeite was teveel.
Hierdoor hadden we al meteen vertrouwen in dit bedrijf en we zijn dan ook heel blij met het eindresultaat!

Wesenhagen

Ben heel goed geholpen, Heel prettig de tijd en advies die je krijgt en de vriendelijkheid te mogen ervaren in het proces om tot een keuze te komen. Het was me een genoegen.

Reactie Schuttingposter.nl:

Dankjewel voor het invullen van onze vragenlijst en je uitstekende beoordeling. Het contact verliep snel, efficiënt en gezellig en het was leuk je te ontmoeten op de tuinbeurs in Nuenen! Veel... Dankjewel voor het invullen van onze vragenlijst en je uitstekende beoordeling. Het contact verliep snel, efficiënt en gezellig en het was leuk je te ontmoeten op de tuinbeurs in Nuenen! Veel plezier van je geweldige terras!

Cor Mewe

Alles via internet gedaan en geen er problemen bij ondervonden

Christiane Lersch

Ik had contact op de beurs bloem en tuin, maar ik wilde en olifant voor de Kilimanjaro. Mij werd meteen en website genoemd
en verteld wat ik dan moet doen. Het liep perfect, mijn olifant met...
en verteld wat ik dan moet doen. Het liep perfect, mijn olifant met Kilimanjaro hangt al in mijn tuin

vianen

Gevonden via Google
prima bedrijf en zeer klantvriendelijk ik ben zeer tevreden