Kwaliteit van de poster

gosselaar

One line besteld,fijn dat als je nog geen internet bankieren hebt,je toch kan bestellen.

Janny Elzinga

Zeer tevreden over schuttingposter, nadat we de poster hadden gekregen zaten er te weinig ringen in, binnen enkele dagen was dit probleem naar volle tevredenheid opgelost.

Reactie Schuttingposter.nl:

Dankjewel voor het invullen van ons formulier en je uitstekende beoordeling. De tekst bij de klantenservice is inmiddels aangepast om misverstanden te voorkomen. Dankzij je verwijzing naar onze... Dankjewel voor het invullen van ons formulier en je uitstekende beoordeling. De tekst bij de klantenservice is inmiddels aangepast om misverstanden te voorkomen. Dankzij je verwijzing naar onze pagina 'klantenservice' hebben wij de tekst aldaar aangepast, zodat bezoekers weten waar zij aan toe zijn. "Tenzij je aangeeft dat je een andere afwerking wilt, wordt de poster die je via de website of e-mail bestelt, altijd afgewerkt met aluminium ringen langs de rand. De ringen worden ongeveer om de 50 cm geplaatst. De uiteindelijke verdeling is afhankelijk van de afmetingen van de schuttingposter. Wil je een specifieke afstand tussen de ringen in verband met de bevestiging of om andere redenen, geef dat altijd aan bij de 'opmerkingen' in het bestelproces. " Je had de poster ook keurig verpakt bij de retourzending! We wensen je veel en lang plezier van de poster en vinden het leuk om een foto ontvangen zodat we kunnen zien hoe de poster in het frame is bevestigd. Groeten, Dorien

Huibers

Duidelijke info, makkelijk bestellen en snelle levering. Het voorbeeld via de mail is ook fijn om te zien hoe het gaat worden.

Annick

Goed, maar aflevering blijft een probleem daar je maar kort de dag weet van de levering en je dan eigenlijk de hele dag dient thuis te blijven. Komt niet altijd goed uit.

Reactie Schuttingposter.nl:

Dankuwel voor het invullen van onze vragenlijst. Vervelend dat de bezorging niet zo gunstig was. Onze posters worden bezorgd door PostNL. U kunt via de track&trace code uw pakket volgen. PostNL... Dankuwel voor het invullen van onze vragenlijst. Vervelend dat de bezorging niet zo gunstig was. Onze posters worden bezorgd door PostNL. U kunt via de track&trace code uw pakket volgen. PostNL zorgt voor de informatie en het aflevermoment is inderdaad slechts korte tijd vantevoren bekend. Het is wel mogelijk om (mocht het pakket niet kunnen worden afgeleverd) de tweede bezorgpoging op een door u vast te stellen moment/locatie te doen plaatsvinden. Wij gaan in ieder geval uitzoeken of het mogelijk is om dit te verbeteren zodat onze klanten zelf vooraf het bezorgmoment kunnen kiezen.