Kwaliteit van de poster

m.wegman11@kpnmail.nl

Zeer toegankelijk bedrijf en vriendelijke mensen.

Evers

Erg mooi doek voor een betaalbare prijs

Reactie Schuttingposter.nl:

Dankjewel voor het invullen van de vragenlijst en de verbetertip. Onze webshop heeft inderdaad niet de functionaliteit om een afmeting in te voeren en de prijs te zien. Je kunt wel de getoonde... Dankjewel voor het invullen van de vragenlijst en de verbetertip. Onze webshop heeft inderdaad niet de functionaliteit om een afmeting in te voeren en de prijs te zien. Je kunt wel de getoonde afmetingen en het aantal m2 vergelijken met de gewenste afmeting en de prijs ongeveer berekenen. Wellicht dat dit in de toekomst wordt aangepast. We hebben wel een chat-mogelijkheid waarmee we direct op dringende vragen van bezoekers kunnen antwoorden, en ook prijzen kunnen doorgeven.

Danny Buitendijk

Prima service, vriendelijke ontvangst en prima advies, er wordt goed meegedacht om de wensen van de klant gerealiseerd te krijgen!

C van Es

Goede levering, niet al te snel.

Reactie Schuttingposter.nl:

Dankuwel voor het invullen van ons vragenformulier en uw lovende woorden. Inderdaad is onze levertijd iets langer dan gebruikelijk bij webshops. Wij hebben wel de mogelijkheid voor spoed-levering... Dankuwel voor het invullen van ons vragenformulier en uw lovende woorden. Inderdaad is onze levertijd iets langer dan gebruikelijk bij webshops. Wij hebben wel de mogelijkheid voor spoed-levering (5 werkdagen). Over het algemeen geldt voor onze klanten dat wanneer zij weten dat het wat langer duurt, dit geen enkel probleem is. Wij wensen u lang plezier van uw poster.

Anja Meier

Geweldige site, hele mooie schuutingposters, en geweldige kwaliteit.
In een woord gezegd, echt Super.

Reactie Schuttingposter.nl:

Hartelijk dank voor deze uitstekende beoordeling. Fijn dat onze inzet zo gewaardeerd wordt. We wensen u nog lang plezier van uw poster!

Louis Donders

Het was een plezier om een geschikte foto uit te zoeken en toen we ook nog van te voren konden zien hoe het eruit zou komen te zien waren we "om". Het werd een wens voor mijn verjaardag en we... Het was een plezier om een geschikte foto uit te zoeken en toen we ook nog van te voren konden zien hoe het eruit zou komen te zien waren we "om". Het werd een wens voor mijn verjaardag en we hadden de poster nog voor mijn verjaardag in huis en opgehangen dankzij de makkelijke bestelprocedure en het persoonlijk contact met Dorien.

Margriet seuntjens

Prima. Vriendelijke mensen en belangrijker vakkundig.

M. Meesters

Goede service en het produkt is van hoge kwaliteit.