Kwaliteit van de poster

L.J. Nijenhuis

Prettige en persoonlijke hulp bij het uitzoeken van ons "droomschilderij". Veel persoonlijke aandacht en een snelle aflevering van een geweldig product.

Reactie Schuttingposter.nl:

Heel erg bedankt voor deze lovende review. Het fijne van de showroom op afspraak bezoeken is dat we alle tijd kunnen vrijmaken om samen tot een perfect passende poster te komen in je tuin. De... Heel erg bedankt voor deze lovende review. Het fijne van de showroom op afspraak bezoeken is dat we alle tijd kunnen vrijmaken om samen tot een perfect passende poster te komen in je tuin. De voorbeelden in je tuinfoto gemonteerd is leuk om te zien hoe het er straks gaat uitzien met de poster. Graag tot de volgende keer!

gerry lindeboom

Geweldig

Reactie Schuttingposter.nl:

Bedankt voor je 200% tevredenheid! Grappig en origineel om dan 2 reviews in te vullen! En bedankt voor je opmerking over de chat..... er wordt niet zoveel gebruik van gemaakt als we hadden verwacht... Bedankt voor je 200% tevredenheid! Grappig en origineel om dan 2 reviews in te vullen! En bedankt voor je opmerking over de chat..... er wordt niet zoveel gebruik van gemaakt als we hadden verwacht dus we overwegen hier mee te stoppen.. Via e-mail reageren we ook erg snel dus het is nog wat onzeker. Graag tot de volgende keer :)

M. Meesters

Goede service en het produkt is van hoge kwaliteit.

Reactie Schuttingposter.nl:

Dankjewel voor de lovende woorden en uitstekende beoordeling. We zijn benieuwd hoe de tuin er nu uitziet.

Frans smolders

Wij hebben voor de tweede keer zaken gedaan met schuttingposter.nl. Beide keren naar tevredenheid.

R. Kouwenberg

Klantvriendelijk, denken mee met de klant, geven goede suggesties, veel mogelijk, snelle service, goede kwaliteit-prijs verhouding en staan 200% in voor een goed hoogwaardig produkt

Reactie Schuttingposter.nl:

Bedankt voor de uitstekende beoordeling. Wij horen dit graag!

Dorine

Fijn dat jullie meedenken en de foto goed beoordelen voordat jullie de poster maken. Top service!

Reactie Schuttingposter.nl:

Hartelijk dank voor deze goede revieuw. Graag tot de volgende keer.

coldeweijer

Besteld en de volgende dag geleverd, top

Reactie Schuttingposter.nl:

Fijn te horen dat de levering snel en goed is verlopen. Graag tot een volgende keer.

ammy driessen

Mooi product perfecte service prima bedrijf

Reactie Schuttingposter.nl:

Fijn om te horen en bedankt voor het leuke complimentje!