Kwaliteit van de poster

Reek

Oneindig veel te kiezen, en vrijwel alles is naar wens en smaak aan te passen. fijn dat de mensen meedenken en ideeen aandragen, om de juiste keuze te maken, precies op maat. Niets is bij voorbaat... Oneindig veel te kiezen, en vrijwel alles is naar wens en smaak aan te passen. fijn dat de mensen meedenken en ideeen aandragen, om de juiste keuze te maken, precies op maat. Niets is bij voorbaat al onmogelijk. afspraken kloppen, prijzen zijn prima.

Marja de Vrijer

Mooie poster gekocht die in de aanbieding was. Snelle levering en vriendelijk contact. Ik ben heel blij er mee.

M. van den Boogaart

Super bedrijf denkt mee werkt mee klantvriendelijk top

Wim

Wij hebben een schuttingposter gekocht en zijn zeer tevreden over deze aankoop.

Jacob en Joke Lersen van Es

De Brabantse gastvrijheid en vriendelijkheid, was voor ons uit de randstad als een warm bad .
Dat vind je in de grote stad niet veel meer. Er werd niet naar tijd gekeken en er was ook nog koffie met wat erbij. Daarbij werd het zakelijke niet vergeten ,en werden wij het snel eens over de keuze van de poster en de prijs.

Ad Versmissen

Ervaring is zeer goed, iedereen vindt het een mooie poster. Iedereen vraagt is hij kleurecht, verbleekt hij niet ?

Riekie Veenbrink

Zie commentaar onder de puntenwaardering.

peter zeijen

Was een leuke aanbieding ,snelle levering alles naar tevredenheid.