Kwaliteit van de poster

Jola van Elten

Wij werden erg vriendelijk ontvangen met koffie en soesjes. Het resultaat van onze tuinposter is geweldig mooi. We zijn er super blij mee. Bedankt !!! We bevelen het iedereen aan.... Wij werden erg vriendelijk ontvangen met koffie en soesjes. Het resultaat van onze tuinposter is geweldig mooi. We zijn er super blij mee. Bedankt !!! We bevelen het iedereen aan. Schuttingposter.nl Top

Jacob Blom

Deze poster past mooi in onze tuin.
het was niet moeilijk om het te bevestigen.

pelders.

Netjes behandeld goede voorlichting en goede kwaliteit

Corry Wijers

Fijne ervaring, er wordt echt met je meegedacht.

bericht is alleen voor het bedrijf, de review mag niet worden gepubliceerd. vreemd dat hier geen keuze is

Prima geregeld, netjes verpakt, snel geleverd. TOP

John Gijlswijk

Goede correspondentie en snelle afhandeling en snelle verzending

R Gloudemans

1e keer

Reactie Schuttingposter.nl:

Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst en uw positieve beoordeling van de poster en onze dienstverlening. Veel plezier van uw poster "Door het raam"!

Cor

Reactie Schuttingposter.nl:

Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst en uw goede beoordeling van de poster en onze dienstverlening.

M. Hazen

Heel veel keuze en ook speciale wensen m.b.t. de maat van de poster wordt prima verzorgd.

Reactie Schuttingposter.nl:

Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst en uw uitstekende beoordeling van de schuttingposter en onze dienstverlening. Veel plezier van uw poster!