Kwaliteit van de poster

H. Dorst

Ik heb jullie ontmoet in den Bosch op de tuinbeurs. Zag er goed en vertrouwd uit en heb een flyer aangenomen waarna ik besloten heb een poster te bestellen.

Tineke Raaijmakers

Ik was blij dat ik persoonlijk naar jullie toe ben gekomen. Door de deskundige hulp heb ik nu tenminste een poster met passende afmetingen.

Luc Kluijtmans

Leuke ervaring.
Gedreven mensen die lijkt wel van hun hobby hun beroep hebben gemaakt.

T. Güdden

Auch nach Deutschland, alles bestens!!

Reactie Schuttingposter.nl:

Vielen Dank ! Wir sind froh das zu hören! Graag tot de volgende keer.

Gielens

De eerste de beste erg tevreden

Reactie Schuttingposter.nl:

Dankjewel voor het invullen van de vragenlijst. Leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen. De foto staat op facebook.

Jaap en Jeannette Jager

Wij zijn goed geïnformeerd en geholpen

Reactie Schuttingposter.nl:

Hartelijk dank voor de positieve feedback. En voor de mooie foto's.

a.gerritse

Erg goed

Reactie Schuttingposter.nl:

Hartelijk bedankt voor het invullen van de vragenlijst en de 5-sterren beoordeling. Onze levertijd is inderdaad ruimer dan bij andere webshops. Dit komt doordat elke poster apart op maat gemaakt... Hartelijk bedankt voor het invullen van de vragenlijst en de 5-sterren beoordeling. Onze levertijd is inderdaad ruimer dan bij andere webshops. Dit komt doordat elke poster apart op maat gemaakt wordt. Wij streven er naar om de aangegeven levertijd van 10-12 werkdagen niet te overschrijden en dit lukt eigenlijk bijna altijd. Wij zijn ons ervan bewust dat je wanneer je een poster bestelt, deze het liefst nog dezelfde dag in de tuin ophangt, en elke dag dat het langer duurt, is dan een dag te lang :).