Deskundigheid waarmee u geholpen bent?
Was de communicatie duidelijk met onze medewerkers?
Wat vindt u van de informatie op de website?
Reactiesnelheid waarmee u geholpen bent?

Jeroen K

Recent mijn Jeep vanuit US naar Rotterdam laten verschepen en importeren. SCL was betrokken, vlot, professioneel en prima communicatie. Ondanks dat Douane meerdere keren om nieuwe informatie vroeg... Recent mijn Jeep vanuit US naar Rotterdam laten verschepen en importeren. SCL was betrokken, vlot, professioneel en prima communicatie. Ondanks dat Douane meerdere keren om nieuwe informatie vroeg en het proces uiteindelijk enkele maanden duurde bleven de dames van Logistics geduldig, vriendelijk en snel van service. Auto was perfect gewassen en gepoetst bij aflevering, zeer blij mee!

Aanbevelingen

Afdeling Sales zou bij aanvang proces alvast kunnen communiceren welke documenten benodigd zijn voor Douane (bv. uittreksel burgelijke stand waarop verhuisadres staat)

Zie aanbeveling

K. Schoenmaker

Supergoede zorg en duidelijke communicatie. Korte lijnen en snelle reactie. Levert een compleet pakket, maar kan ook in delen. Ideaal.

Aanbevelingen

Misschien handig om de kosten voor de douane steekproef niet in de kleine lettertje te zetten. Maar gewoon op de offerte als mogelijke kosten.

Zie aanbeveling

Hans van der Sluis

Prima, professionele werkwijze

Jon B

Wij hebben twee auto’s van de VS naar Nederland vervoerd met SCL. Van het ophalen van de auto’s in de VS tot het afleveren in Nederland was de service perfect. Zeer professionele communicatie en... Wij hebben twee auto’s van de VS naar Nederland vervoerd met SCL. Van het ophalen van de auto’s in de VS tot het afleveren in Nederland was de service perfect. Zeer professionele communicatie en snelle reactie op vragen. Ik kan SCL zeker aanraden.

jeroen

Perfect. zeer professioneel.

Aanbevelingen

1e mail van ops kwam binnen als spam. live.com zag het als spam...

niets

Mijn ervaring is meer dan prima. Duidelijke afspraken en offerte en bij wijzigingen eerst netjes om toestemming gevraagd. De wijze van communiceren is sociaal en direct, je weet waar je aan toe... Mijn ervaring is meer dan prima. Duidelijke afspraken en offerte en bij wijzigingen eerst netjes om toestemming gevraagd. De wijze van communiceren is sociaal en direct, je weet waar je aan toe bent. Al met al blij dat ik voor SCL gekozen heb om mijn auto als verhuisgoed te laten importeren vanuit de US.

Aanbevelingen

Zoals eerder aangegeven is alles wat SCL moet regelen in de hand. De verbeterpunten en/of aanbevelingen zijn meer voor de overheidsinstellingen als RDW en belastingdienst

Nvt

Vroeg offerte voor speed boot invoeren vanuit usa ,boot van 6 meter ,kunnen ze niet eens

Aanbevelingen

stop met adverteren voor boot vervoer

De Jong

Prettig samenwerken, goede service, snelle reacties en de klant volledig ontzorgd tijdens het proces

Iets meer inzage vooraf in de doorlooptijd en procedures vanaf het moment dat het voertuig in NL aankomt.

Chakib

“het was geweldig en heel erg “professional”. Ik had een 56 F-100 laten importeren en het was heel erg soepel. Shout out naar Mellissa en Maikel. Gr, Chakib ”

Marcel Nooij

Vanaf eerste contact direct goed gevoel, betrokken ,professioneel en zeer duidelijke communicatie.