Wij ook hetzelfde, pakket betaald met duidelijke navraag of de theoriecursus ook in DenBosch zou kunnen. Dat kon, na de betaling was dat toch niet mogelijk en zeiden dat het ook beter is online...Wij ook hetzelfde, pakket betaald met duidelijke navraag of de theoriecursus ook in DenBosch zou kunnen. Dat kon, na de betaling was dat toch niet mogelijk en zeiden dat het ook beter is online waarop ik zei, dat is niet voor onze dochter en heb mijn geld terug gevraagd. Dat kon niet. Ergens anders haar theorie cursus laten doen en toen ze daar geslaagd was gelijk contact opgenomen om praktijk in te plannen. Kreeg geen respons en even later stond op internet vanwege onvoorziene omstandigheden zijn wij gestopt. Weg geld en niks meer gehoord
Cor paulus
Ik heeft het de zelfde mee gemaakt met me klein zoon hij heeft ze theorie wel daar gehaald bij rij school otto ik heb komplete pakket betaald hun vragen meer geld ik ga geen meer geld betalen voor 1...Ik heeft het de zelfde mee gemaakt met me klein zoon hij heeft ze theorie wel daar gehaald bij rij school otto ik heb komplete pakket betaald hun vragen meer geld ik ga geen meer geld betalen voor 1 kompleet paket we wachten al van af april je kan wasapp berichten sturen wat je wilt je krijgt geen antwoord schandalig iedereen die opgelicht zijn moet bijelkaar komen en kontakt op nemen met tv programma op gelicht zulke mensen moeten hard aangepakt worden
Gertjan vd Westelaken
Oplichterss pur sang die per direct gestopt moeten worden
Ik kijk onderstaande nog een paar dagen aan als dan de betaling niet terug gestort is ,ga ik er serieus werk van maken om jullie...Oplichterss pur sang die per direct gestopt moeten worden
Ik kijk onderstaande nog een paar dagen aan als dan de betaling niet terug gestort is ,ga ik er serieus werk van maken om jullie te dwarsbomen met welk plan in welke business jullie ook gaan opstarten of al begonnen zijn. Ik heb namelijk best wat tijd tussendoor en daarnaast ben ik ook nog eens best eigenwijs en vasthoudend. Ik vind het namelijk bij de beesten af dat jullie over de rug van 15 jarige een hoop geld incasseren en dan zomaar de stekker er uit trekken . Ik had door jullie mail met terug boeking heel even het idee dat jullie het netjes op willen lossen . 4 werkdagen voor een terugboeking is wel lang maar ik dacht het zal wel . IK ga er vanuit dat het vandaag of morgen op de rekening staat . Alle gegevens staan onderstaand Gj vd westelaken
resume ik ben op zoek naar mensen die meer gegevens hebben over deze club (er is geen failissement aangevraagd en niets van bekend bij faillissementendossier) dus ik denk ze gewoon doorgaan met jonge kinderden de duur verdiende centjes af te pakken onder andere namen. iemand kontakt bij het cbr ??? deze mensen moeten gestopt worden en wel nu gelijk meer info app/bel me 06-20137058 grtz gj vd Westelaken ps idd wel ook 136.50 terug gestort (welke reden zou dit toch hebben ,zogenaamde oplossingdrift en ondertussen aan de andere kant door gaan met de mensen op te lichten
Naomi
Ik heb een pakket besteld en krijg geen reactie terug, geen geld terug, niks, appjes komen niet aan, krijg geen reactie terug, ben 700 euro ong kwijt
Erg veel spijt van!!!!Voor mijn zoon een scootercursus betaald. In juli wilde hij zijn praktijk doen. Maar geen respons op bellen, appen, mailen. Uiteindelijk contact gehad via 1 van de andere...Erg veel spijt van!!!!Voor mijn zoon een scootercursus betaald. In juli wilde hij zijn praktijk doen. Maar geen respons op bellen, appen, mailen. Uiteindelijk contact gehad via 1 van de andere bedrijven (rijbewijs.nl) dat ook staat ingeschreven op hetzelfde adres. Weer word je doorverwezen naar een mailadres waar je geen antwoord van krijgt. En je krijgt ook nog een onprofessioneel en brutaal antwoord. Je wordt aan het lijntje gehouden. Verder geven ze aan dat scootercursus.nl failliet is maar ik kan daar geen curator van vinden. Ik laat het er niet bij zitten. Want dit is erg oneerlijk!
Gedupeerden.scootercursus
Schandalig
Scooter rijbewijs.nl
Helaas ook wij zijn opgelicht. Theorie gehaald, en toen viel de lijn dood. Ik Whatsapp gesprekken met onze zoon ook taalgebruik wat niet gepast is. Met een ander 06 nummer krijg je weer contact....Helaas ook wij zijn opgelicht. Theorie gehaald, en toen viel de lijn dood. Ik Whatsapp gesprekken met onze zoon ook taalgebruik wat niet gepast is. Met een ander 06 nummer krijg je weer contact. Maar wanneer je hem confronteert met de situatie word ook op dat nummer niet meer geantwoord. Ik ga aangifte doen. Zijn adres is Regulusweg 11 2516AC 's Gravenhage. Wellicht ga ik hem eens bezoeken.
Alidia
Wat een teleurstelling v Kids die hard werken v een rijbewijs. Toen hij het totaalpakket afsloot waren er nog geen slechte reviews. €400 weg. Dat je zo over de rug van kinderen centen jat,...Wat een teleurstelling v Kids die hard werken v een rijbewijs. Toen hij het totaalpakket afsloot waren er nog geen slechte reviews. €400 weg. Dat je zo over de rug van kinderen centen jat, misselijkmakend! What goes around comes around 😡 Intussen een mail gestuurd naar scootercursus.nl ("administratie@" ervoor zetten) en een reactie dat er een terugboeking is gedaan en het geld met 4 dagen op zijn rekening moet staan, we gaan het zien. Advies is dus mailen en je geld terug eisen. Ik hoop dat t waar is, fingers crossed! 🤞
Jack
Oké teveel mensen die zijn opgelicht! Zo ook wij! Laten we stappen nemen met elkaar… Desnoods naar de tv… Wie stemt voor ik wil wel de eerste stap zetten.
Ray
NIETS MEE DOEN !!!! Eind mei de cursus betaald en cbr toestemming gegeven en vanaf dat moment onbereikbaar. Nu idd de melding op de website dat ze gestopt zijn. Ik heb afspraak al gemaakt om...NIETS MEE DOEN !!!! Eind mei de cursus betaald en cbr toestemming gegeven en vanaf dat moment onbereikbaar. Nu idd de melding op de website dat ze gestopt zijn. Ik heb afspraak al gemaakt om officieel aangifte te doen van oplichting en ingebrekestelling, heb ergens in een review een mogelijk adres gevonden waar politie door aangifte polshoogte gaat nemen.